Douwe Bob laat van zich horen na opname: 'Nieuw hoofdstuk'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 12 december 2023 om 10:23
douwe bob laat van zihc horen na opname
Douwe Bob besloot vorige maand na een heftig incident om zich per direct op te laten nemen in een afkickkliniek voor zijn verslaving. Vanochtend heeft de zanger voor het eerst sinds zijn opname van zich laten horen.

Bedreigd en geslagen

Vorige maand deelde het roddelkanaal Juicechannel heftige beelden van een incident waar Douwe Bob bij was betrokken. De zanger heeft jongeren bedreigd en geslagen voor een supermarkt in Abcoude. Zijn manager heeft laten weren dat Douwe inderdaad iemand een ‘tik op z’n helm’ heeft gegeven.
De geruchten dat het om een minderjarig persoon ging, gingen al gauw rond. De zanger liet via een bericht op Instagram weten dat dit niet klopt. “Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. Dit is niet waar” , schrijft Douwe Bob. Volgens de zanger is de persoon waar hij een aanvaring mee kreeg ‘dik in de 20’. “Ik ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil.”

Direct opgenomen

Tijdens het incident was de zanger onder invloed van alcohol. De zanger liet een dag later dan ook gelijk aan zijn volgers weten dat hij zich per direct gaat laten behandelen voor zijn drankverslaving. Volgens Douwe Bob maakt zijn verslaving alles kapot. Op Instagram schrijft hij dat er heel veel dingen goed gaan in zijn leven op dit moment, maar dat er toch ‘één ding helemaal misgaat’. “Ik heb een serieus probleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen.”
De zanger vertelt niet hoe lang hij al kampt met zijn verslaving, maar hij laat wel weten dat het zijn leven zwaar belemmert. “Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving teveel problemen.”
Douwe Bob zal dan ook een tijdje uit de spotlights verdwijnen. “Ik ben er een tijdje tussenuit, als alles goed gaat sta ik er volgend jaar weer.”

Nieuw hoofdstuk

Maar de zanger liet toch sneller van zich horen dan gedacht. Op Instagram plaatst hij een foto van zichzelf met een stuk taart. Douwe Bob blaast vandaag namelijk 31 kaarsjes uit.
"Ik vier vandaag het begin van een nieuw hoofdstuk", schrijft hij bij de foto. Het is niet bekend in welk land de zanger zich bveindt.