Irritante kandidate in Lang Leve de Liefde: 'Engels én Spaans'

Entertainment
door Lois
woensdag, 27 maart 2024 om 13:26
melany lldl
Kijkers van het liefdesexperiment 'Lang Leve De Liefde' blijven keer op keer geboeid door de nieuwe kandidaten die door de makers worden gepresenteerd. Ook deze week is er weer ophef: de Spaans-Nederlandse Melany trekt de aandacht.

Ergeren

Sommige kijkers van 'Lang Leve de Liefde' ergeren zich echter aan het overmatige gebruik van Spaanse en Engelse woorden. "Dat Engelse gebabbel begint echt vervelend te worden, snap je?" schrijft een persoon op sociale media. Een ander voegt eraan toe: "Alsjeblieft just talk Nederlands.." en "Dat Engelse talking is really vervelend".
Gelukkig zijn er ook kijkers die Melany wel weten te waarderen. "De Spaanse met haar Engelse accent was echt het hoogtepunt", deelt een kijker bijvoorbeeld.

Interessante persoonlijkheden

'Lang Leve de Liefde' blijft een populair programma waarin allerlei interessante persoonlijkheden voorbijkomen, allemaal met één gemeenschappelijk doel: liefde vinden. Zo ook Melany, een 41-jarige vrouw met een Spaanse achtergrond. Zodra Melany in beeld komt, hanteert ze een mix van de Nederlandse, Spaanse en Engelse taal.
“Ik ben all for the experiences, snap je?, zegt ze over de reden om mee te doen aan het liefdesprogramma. Ze staat open voor een nieuwe man in haar leven. “Het heeft lang geduurd, maar I’m ready.” En waar die man dan aan moet voldoen? “Lief, knap en selfmade.”

'Nederlands or Engels'

Melany voelde zich niet helemaal fit voordat ze naar de LLDL-villa vertrok, maar gelukkig staat er een fruitschaal klaar. "Oh, appels, perfect", zegt ze met een Engels accent. Naast haar liefde voor fruit deelt Melany's date ook haar voorliefde voor een stevige borrel. "Ik heb de hele ochtend gezond gedaan, but now i need a drink."
Kijkers irriteren zich mateloos aan het Engelse taalgebruik van Melany. “Graag gewoon Nederlands praten”, twittert een vaste kijker. “Het is either Nederlands or Engels”, schrijft een ander. “But niet mixed door elkaar, because irritant.”