Koen Kardashian verbreekt vriendschap met Jaimie Vaes en Estelle Cruijff

Entertainment
door Lois
vrijdag, 23 februari 2024 om 13:56
th 2
Het onafscheidelijke trio, Jaimie Vaes, Koen 'Kardashian' Pieter van Dijk en Estelle Cruijff, lijkt behoorlijk uit elkaar gevallen en daar zijn ze bij Shownieuws nieuwsgierig naar. 

Uitelkaar gevallen

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Koen niet meer zo dol is op deze dames, omdat hij is afgekickt en zij nog wél aan de snuif zouden zitten. Hoe dan ook, er is duidelijk iets aan de hand binnen dit drietal.  
Voor de camera van Shownieuws ontwijkt Estelle namelijk wel héél stellig iedere vraag over Jaimie Vaes en Koen Kardashian. Voor Jaimie en Koen, die recentelijk beide een woelige periode doormaakten, zou het wegvallen van Estelle als steunpilaar een zware tegenvaller zijn.
Desondanks lijkenJaimie en Koen hun levens te beteren, ook zonder Estelle. Zo heeft Jaimie onlangs aangekondigd tijdelijk te stoppen met drinken, terwijl Koen wekelijks een radioprogramma gaat presenteren voor Radio4All.

'Hoe komt het?'

In de Shownieuws-uitzending speculeert entertainmentdeskundige Bart Ettekoven over de mogelijke redenen achter de breuk: "Koen Pieter ging natuurlijk altijd heel goed om met Estelle en zij schuifelde ook voorbij op de albumpresentatie van Gordon. Hier op de foto zien we het illustere trio: Jaimie Vaes, Estelle en Koen Pieter van Dijk, maar de laatste tijd zien we dit trio eigenlijk niet meer zoveel, dus we vroegen Estelle: ‘Hoe komt het? Is er ruzie in de hut?'"
Verslaggever Thom Goderie nam polshoogte bij Estelle. "We zien je op Instagram altijd heel vaak met Jaimie en Koen. De laatste tijd…" Estelle houdt de boot af: "We houden het bij Gordon. Ik ben hier voor Gordon." Thom probeert zijn vraag nogmaals te stellen, maar opnieuw: "Of het wel goed gaat met ons drieën? Nee, ik sta hier bij Gordon en met Gordon gaat het goed en met mij ook."

Opvallende reactie

De presentatoren noemen Estelle's reactie "opvallend". Evert Santegoeds merkt op dat niemand lijkt te willen praten: "Was er wel wat te drinken op dat feestje? Iedereen is zó gesloten." Wordt ongetwijfeld vervolgd!