Koen Verweij bevestigt geruchten over nieuwe relatie

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 12 september 2023 om 9:30
koen verweij relatie lisa helversteijn2
Koen Verweij , de ex van Jutta Leerdam , bevestigt na veel geruchten eindelijk de relatie met zijn nieuwe vlam. Hij verklapt het via een video op Instagram.

De relatie van Koen Verweij en Jutta Leerdam

Jutta Leerdam en Koen Verweij hebben een aantal jaar een relatie gehad. In 2017 kwam het stel bij elkaar, maar in 2022 maakten ze bekend dat ze uit elkaar zijn. Destijds kwamen er niet veel details over de breuk naar buiten, maar in juni deed Jutta zelf een boekje open over de breuk met Koen. Uiteindelijk bleek het de relatie met hem waar zij heel erg onrustig van werd.
Er gingen tijdens de Olympische Spelen geruchten over of het stel nog bij elkaar zou zijn. "Het is niet lekker als zoiets gebeurt in de week van je Olympische Spelen en er dan zo'n groot ding van wordt gemaakt. Dus dat vond ik ook echt wel moeilijk."
Erg veel wilde Jutta verder ook niet vertellen over de relatie of de breuk. "Ik heb gewoon respect voor Koen.. En tuurlijk zijn er dingen gebeurd die niet oké zijn, alleen heb ik dat wel allang achter me gelaten en ik ben niet een persoon die wrok heeft."

Jutta Leerdam en Jake Paul

Het is Jutta geweest die eerder over de breuk heen was dan haar ex Koen. Zij kreeg namelijk al vrij snel een relatie met de Amerikaanse bokser Jake Paul . Ze vliegt regelmatig op en neer naar de Verenigde Staten en hij bezoekt haar ook vaak hier in Nederland. De twee lijken dolgelukkig met elkaar, ondanks dat de volgers van Jutta niet blij waren met haar nieuwe vriendje.

De nieuwe vriendin van Koen Verweij

In april schreef Reality.nl al over het feit dat Koen Verweij weer aan het daten was geslagen. We spraken hier over Lisa Helversteijn. Ze is werkzaam in de muziekwereld en ze zou al een tijdje aan het daten zijn met Koen. Inmiddels zijn we alweer een aantal maanden verder en het lijkt ondertussen officieel te zijn tussen de twee. Koen plaatste een video op Instagram, waarin ze samen op vakantie zouden zijn.
Zie hieronder een foto van de nieuwe vriendin van Koen Verweij:
lisa helversteijn
Wij wensen de twee veel geluk samen!