Komt er een WIDM?-seizoen zonder bekende Nederlanders?

Entertainment
door Indy
maandag, 15 januari 2024 om 14:46
widm onbekende nederlandets
Kijkcijferexpert Tina Nijkamp schrijft op Instagram dat er voor het eerst sinds 2003 wordt gewerkt aan een seizoen van het bekende televisieprogramma Wie is de Mol? zonder bekende Nederlanders. Omroep AVROTROS kan de geruchten bevestigen noch ontkennen.

Extra serie

Het seizoen van Wie is de Mol? met onbekende Nederlanders zou geen vervanging worden voor een regulier seizoen. Het zou namelijk gaan om een extra serie voor NPO Start . Deze zal niet worden gepresenteerd door Rik van de Westelaken, die wel te zien is op televisie, maar door Hila Noorzai. En nog meer leuk nieuws: de opnames zouden al zijn begonnen!
RTL Boulevard vroeg een woordvoerder van AVROTROS of de geruchten bevestigd kunnen worden, maar de lippen worden nog stijf op elkaar gehouden. "Daar kan ik uiteraard nog niets over zeggen" , laat de desbetreffende woordvoerder weten.

Jubileumjaar

Dit jaar is Wie is de Mol?
precies 25 jaar op televisie. De eerste vier seizoenen van het programma werden met onbekende Nederlanders gemaakt. Pas in 2005 gingen BN'ers een hoofdrol spelen in het programma en groeide het uit tot een grote hit. Twee weken geleden ging het 24ste seizoen van start.
In andere landen, waar Wie is de Mol?
onder andere namen ook wordt geproduceerd, zijn wel enkel onbekende kandidaten te zien. Nederlandse fans vragen al langer om een editie zonder bekende Nederlanders, maar of deze er ook daadwerkelijk gaat komen is nog even afwachten.

De finale

Ondanks dat een extra seizoen van Wie is de Mol? dus nog niet definitief is, hoeven we voorlopig nog niet verder te leven zonder het programma. Dit seizoen telt tien afleveringen, waarvan er pas twee zijn uitgezonden, dus we kunnen nog bijna twee maanden genieten van het spannende spelprogramma.
De onthulling van de Mol staat gepland voor zaterdagavond 9 maart. Het is nog niet bekend of de finale, net zoals in de vorige jaren, live kan worden bijgewoond.
Wie is de Mol? is ieder zondagavond om 18.50 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.