Zo ziet het kookboek van Peter Gillis eruit: 'Daar issie dan'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 19 juli 2023 om 10:13
kookboek peter gillis
Peter Gillis kondigde onlangs aan zijn eigen kookboek uit te brengen. Vandaag deelt hij hoe deze eruit is gaan zien.

Het afvalproces van Peter

Peter Gillis heeft niet altijd een goede relatie gehad met voeding. Hij at op een gegeven moment veel te veel en was erg zwaar geworden. Op dit moment is Peter ontzettend goed bezig, hij is al heel wat kilo's kwijt.
Toch is koken nog steeds niet helemaal Peter zijn ding, waarom zelf doen als je ook een Wendy hebt toch? Maar hij wil zelf dat er verandering in komt en daarom heeft hij ook besloten een eigen kookboek uit te brengen.

Het kookboek van Peter Gillis

Onlangs vertelde Peter Gillis dat hij bezig was met zijn eigen kookboek. Hij wilde hierin recepten verwerken die hij zelf heel erg lekker vindt en die te bereiden zijn voor het hele gezin. Het boek is nog niet helemaal af, maar Peter geeft alvast even een voorproefje van de cover.
Hoe kan het ook anders, het boek draagt natuurlijk de naam 'Hatseflats!'. "Daar issie dan" , schrijft Peter op Instagram. "Wie had dit ooit van tevoren bedacht? Mijn eigen kookboek. Ikzelf in ieder geval ook niet... maar het boek wordt prachtig!"
Wanneer het boek precies verkrijgbaar is, is niet duidelijk. "Kan niet wachten op het moment dat het kookboek in het najaar in de schappen ligt" , is wat hij hier zelf over zegt.