Laat leeftijd Gerard Joling hem nu dan écht in de steek?

Entertainment
door Tika
woensdag, 19 juli 2023 om 11:38
laat leeftijd gerard joling hem nu dan echt in de steek
Deze maand staan de sterren niet gunstig voor Gerard Joling. Onlangs was hij nog betrokken bij een vervelend incident en nu is het weer raak. Wat een gezellig etentje moest zijn, kreeg een nare wending.

'*PIEP*-hond'

Het zit niet mee met de zanger. Eerder deze maand is hij namelijk gebeten door de hond van zijn buren. Op zijn eigen YouTube deelde hij de bloederige beelden. "Nou, ik hoorde nog muziek bij de buren om half 2, ik denk ik ga nog eventjes een drankje drinken. Word ik gebeten door de hond daar zeg, wat een *PIEP*-hond. Het doet nog zeer ook zeg", zei hij. Aangezien het al twee uur 's nachts was, kon hij niet meer terecht voor een tetanusprik, dus deed hij dat de ochtend erna. Samen met zijn vlog camera vertrok hij richting de huisarts.

Gerard Joling op vakantie

Inmiddels zijn we een aantal dagen verder en vertoeft de zanger in het Franse Cannes. Hier geniet hij met een paar vrienden van de zon, gezelligheid en natuurlijk de hapjes en drankjes die rijkelijk vloeien. Nadat Geer een hap van een wel heel hard stukje brood neemt, trekt nog net niet al het leven uit zijn gezicht.

'Heb ik weer'

Wat blijkt, zijn tand is eruit gevallen. In eerste instantie denken zijn vrienden dat hij hen in de maling neemt, maar niets is minder waar. Maar nadat hij zijn tand aan de camera laat zien, lijkt het toch wel de harde realiteit te zijn. "Heb ik weer" , zegt Gerard.
Staan de sterren niet gunstig of heeft hij zijn beste jaren gehad?