Noa Vahle komt met reactie pikante cover Linda de Mol

Entertainment
door Denise
woensdag, 19 juli 2023 om 13:19
ontwerp zonder titel 2023 07 19t114149373
Linda de Mol is volledig uit de kleren gegaan voor een nieuwe editie van haar blad 'LINDA.' In 'De Oranjezomer' wordt haar dochter, Noa Vahle gevraagd naar haar mening hierover.

Linda de Mol poseert volledig uit de kleren

In de nieuwe editie van LINDA . heeft Linda de stoute schoenen aangetrokken en verschijnt op de nieuwe cover geheel zonder kleren. Het blad staat helemaal in het teken van 'zonder kleren'. Ook al zou je denken dat dat voor pikante beelden zorgt, is dat toch niet helemaal waar. Zoveel zie je namelijk niet van het lichaam van Linda. Zo zie je alleen haar schouders, benen, een klein stukje voorgevel en haar blote armen.

Reactie dochter Noa Vahle

Wat dochter Noa Vahle hiervan vindt? Helemaal niet erg. Noa zou pas actie ondernemen als haar moeder in het blad zonder shirt te zien zou zijn. In 'de Oranjezomer' zegt ze hierover: "Daar had ik wel een stokje voor gestoken. "

Voorzichtig

Linda maakt duidelijk in haar editorial dat niemand zo'n foto van haar hoeft te verwachten. Ze wil het wél doen lijken alsof ze volledig uit de kleren is gegaan. De presentatrice is nu voorzichtig met haar bekendheid en alles wat ze heeft meegemaakt, ze kijkt wel uit met 'nare juicespionnen' die overal gelijk op zitten. Volgens Lin gunnen mensen haar 'met hun mobiele telefoons geen centimeter privacy meer'. " Niemand durft nog topless te zonnen, want een stiekeme foto is in een seconde gemaakt, kan binnen een minuut door iedereen gedeeld worden en eeuwig over het internet zweven."