Krijgt Glennis Grace een eigen documentaire?

Entertainment
door Sophie
maandag, 07 november 2022 om 9:41
glennis grace docu
We worden écht doodgegooid met documentaires over mensen die zichzelf nét iets te interessant vinden, of het nodig vinden om zieltjes te winnen van het Nederlandse publiek. Veel mensen hebben de documentaire van André Hazes gezien, zijn ex Sarah van Soelen zou een pilot van haar documentaire hebben opgenomen en nu komt zelfs Glennis Grace met het originele idee om een documentaire over zichzelf te maken. Maar dat gaat allemaal nog niet zo soepel.
manager glennis grace 63637f8f9d2bb
"Dit komt in mijn documentaire"
Via het roddelkanaal RealityFBI begon het balletje een beetje te rollen. Daar werden in de Instagram Story screenshots gedeeld van Glennis Grace die (natuurlijk weer) ruzie aan het maken was met iemand via Instagram. Veel van het gesprek is niet laten zien, maar wel de afkorting van 'go fuck yourself' die Glennis en daarna ook de andere persoon gebruiken. Maar de reactie van Glennis Grace is als volgt: "Ff screenshots maken. Komt in mijn docu. Thank you."
Toen gingen natuurlijk de roddelbellen rinkelen. Krijgt Glennis Grace een eigen documentaire? Wij vroegen ons ook heel eerlijk gezegd waarom, moet ze Nederland weer voor zich winnen? En zit Nederland daar überhaupt op te wachten?
glennis grace rechtbank 6358e0f35e038
"Ik ben al vijf jaar aan het documenteren"
Natuurlijk gaat Shownieuws er met het nieuws vandoor en vraagt Glennis Grace om een reactie. "Ik ben al vijf jaar aan het documenteren", zegt Glennis Grace aan Shownieuws. "De ene kant wil ik het al heel lang, maar dat gaat nu nog niet zijn in ieder geval"
Op verschillende roddelkanalen hebben we ook kunnen lezen dat niemand de documentaire over Glennis Grace zou willen maken. Misschien nu ze zichzelf door de Jumbo-rel interessant heeft gemaakt wel? Ze heeft in ieder geval al materiaal, van de afgelopen vijf jaar.