Leontine Borsato over relatie met John Huiberts: 'Focus me op mezelf'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 06 september 2023 om 16:00
leontine borsato relatie john huiberts
Leontine Borsato heeft een kortstondige relatie gehad met John Huiberts . De twee zijn inmiddels alweer even uit elkaar – dat denken we in ieder geval – en Leontine reageert nu voor het eerst op de breuk.

De relatie van Leontine Borsato en John Huiberts

In oktober 2022 schreven we over de relatie van Leontine Borsato en John Huiberts . Yvonne Coldeweijer deelde deze nieuwe liefde destijds en later werden de twee ook op de foto gezet op weg naar hun vakantiebestemming.
De twee leken een gelukkig koppel en na alle drama rondom de relatie met Marco Borsato leek er eindelijk weer een gelukkig liefdesleven te zijn voor Leontine. Maar helaas ging ook dit uiteindelijk helemaal mis. De twee gingen uit elkaar en John deed zeer ongepaste uitspraken over Leontine. Ook zou hij nog vreemdgaan met zijn ex.
Uiteindelijk kwamen de twee toch vermoedelijk weer bij elkaar. Ze waren samen met de kinderen uiteten geweest en alles leek weer koek en ei. Of toch niet? Leontine leek namelijk niet trouw te zijn aan John. Ze stond namelijk met een andere man te zoenen op de Amsterdamse Zomer, maar vertrok vervolgens wel weer met John. Ook John leek zijn handen niet van andere dames af te kunnen houden.

Leontine reageert op uitspraken John

Leontine werd geïnterviewd door Nouveau
en ook daar gingen ze het even hebben over haar voormalige relatie en de roddels die over haar rondgaan. "Elke stap die je op liefdesgebied zet haalt de headlines. Volg je dat?" , vraagt de interviewster van Nouveau. "Ik praat je even bij: het is eigenlijk een wonder dat je hier nu bent, want eigenlijk ben je zo lui dat je de hele dag in je bed ligt, las ik."
"Haha, ja. Die had ik toevallig wel meegekregen"
, antwoordt Leontine. Verder houdt ze het kort en gaat ze er niet verder op in. En als ze het over haar relatie met John Huibers willen hebben, komt er ook niet veel zinnigs uit. "Ik heb besloten dat ik daar niks meer over ga zeggen. Voor mij is het nu in ieder geval het belangrijkste om de focus op mezelf te hebben."
Het lijkt Leontine dus niet zoveel te doen, maar het is Patty Brard niet in de koude kleren gaan zitten. "Ik moet wel eerlijk zeggen.. Zij heeft destijds toch ook een korte fling met iemand gehad? Ik ben even z'n naam kwijt, maar in elk geval: die kwam op een gegeven moment met het niet zo chique statement dat ze heel lui was en altijd maar in bed lag" , zegt ze in Shownieuws. "Als ik dit dan hoor, dan denk ik: jeetje, meneer.."