Martien Meiland spreekt niet de hele waarheid over parkeerplaats avontuurtjes

Entertainment
door Indy
donderdag, 07 september 2023 om 10:12
martien meiland vermogen
Martien Meiland heeft niet de waarheid gesproken over zijn avonturen op de parkeerplaats. De Meiland-ster zou zijn avonturen hebben beleefd in de 'gewone' bosjes van Katwijk.

Martien Meiland deed het op de parkeerplaats

In augustus kwam het boek Nagejaagd. Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland uit, geschreven door ex-huisvriendin van de Meilandjes, Caroline Van Eeden . In het boek onthult ze dat Martien Meiland gemeenschap heeft gehad op een parkeerplaats. Het onderwerp kwam ter sprake toen Wilfred Genee in Vandaag Inside een fragment uit het boek voorlas. In dat specifieke hoofdstuk beschrijft Caroline een gesprek dat zij met Martien en Erica Meiland zou hebben gehad over het hebben van gemeenschap op een parkeerplaats.
In RTL Boulevard werd er naar Martien zijn kant van het parkeerplaats-verhaal gevraagd. Destijds gaf Martien toe dat dit waar is en dat hij zich er niet voor schaamt. Het is volgens hem alweer een tijdje geleden. “Ik was 40 toen ik uit de kast kwam en wilde dat allemaal gaan ontdekken.”

Niet de parkeerplaats, maar de bosjes

Volgens Valérie Lempereur, de schrijfster die een aantal jaren geleden advies gaf aan de familie Meiland en daardoor enige tijd in hun chateau in Frankrijk verbleef, vertelt Martien niet de hele waarheid. "Dit zou zo'n twintig jaar geleden zijn gebeurd, maar Caroline kende hem toen nog niet eens" , zegt Valérie in het Vlaamse weekblad Dag Allemaal . "Nee Martien, het gaat over iets dat je pas zeven jaar geleden aan tafel hebt verteld aan Erica. En het was trouwens – als ik Caroline goed heb begrepen – geen gemeenschap op de parkeerplaats, het gebeurde in de bosjes bij Katwijk."
In Katwijk zijn er geen speciale plekken of iets dergelijks. Deze uitspraak zou betekenen dat Martien het destijds deed in de 'gewone' bosjes in de struiken van Katwijk en niet op een ‘daarvoor bestemde’ parkeerplaats, zoals hij zelf zei.