Rachel Hazes dreigt met publiceren schandaalboek: 'Ze gebruikt het voor chantage'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 07 september 2023 om 11:04
rachel hazes marieke rechtszaak
Rachel Hazes zou in 2021 een 'schandaalboek' uit gaan brengen, maar inmiddels horen we hier al een tijdje niks meer van. Nu is het – natuurlijk – Yvonne Coldeweijer die met een update komt.

Het eerste boek van Rachel Hazes

Rachel Hazes kwam na het overlijden van haar man André Hazes met haar eerste boek: Typisch André . In dit boek gaat ze in op het leven van haar overleden man en hoe het leven met hem was tijdens hun huwelijk. Het boek kwam 18 jaar geleden uit en was een gigantische bestseller.

Het schandaalboek van Rachel Hazes

In 2020 kwam er naar buiten dat Rachel Hazes met het boek 'Als je alles weet', naar buiten zou komen in 2021. Dit boek zou een soort schandaalboek worden, kwam later naar buiten. De publicatie zou op de zeventigste verjaardag van André Hazes, op 30 juni 2021, verschijnen. Uiteindelijk hebben ze deze publicatie constant uitgesteld en is het boek nog steeds niet naar buiten gebracht.
"Ik heb echt het gevoel dat dat een soort Gazastrook wordt, dat boek. Dat wordt zó heftig" , vertelde haar zoon André Hazes vorig jaar. "Ik denk dat zij heel veel dingen van zich af gaat schrijven. Mijn moeder is best wel verbitterd."
We hebben inmiddels al een jaar niets meer gehoord over de voortgang van het boek. Maar het is de 'beste vriendin' van Rachel – Yvonne Coldeweijer – die met een speculatie komt over het boek. "Vraag je je wel eens af waarom het zo lang duurt met dat alles-slopende-boek wat Kroketta zou uitbrengen?"
, schrijft ze op Instagram. Daar zit natuurlijk wat achter, volgens Yvonne. "Spionnen heel dichtbij (en die zijn in mijn carrière zeer betrouwaar gebleken) denken dat Rachel nog dreight met het publiceren van het boek, om zo nog dingen gedaan te krijgen van bepaalde personen... of om deze personen rustig te houden" , schrijft ze. "Dat daarom het boek nog steeds niet is uitgekomen. Ze gebruikt het volgens deze spionenn nog als leverage voor chantage."