Lil' Kleine krijgt een omgangsregeling met zijn zoontje

Entertainment
door Sophie
woensdag, 18 januari 2023 om 9:17
lil kleine omgangsregeling zoon
Gisteren stonden Lil' Kleine en Jaimie Vaes wederom tegenover elkaar in de rechtbank. Dit keer niet om de broodrooster en de blender, maar om een veel belangrijkere zaak: hun zoontje Lío.
Een jaar niet gezien
Lil' Kleine heeft zijn zoon ondertussen een jaar niet gezien. Hij en zijn ex-verloofde Jaimie Vaes hebben geen gezonde relatie met elkaar en spreken elkaar dan ook niet. Hun zoontje Lío leeft met moeder Jaimie en ziet zijn vader dan ook niet. Na de bevalling zijn er een aantal zaken niet goed geregeld waardoor zij mede in deze situatie zitten. Lil' Kleine zou zijn zoon na de geboorte wel hebben erkend, maar Jaimie heeft zijn ouderlijk gezag nooit goedgekeurd. De rapper heeft ouderlijk gezag nodig om te kunnen beslissen over bepaalde zaken.
Lil' Kleine krijgt een omgangsregeling met zijn zoontje
Lil' Kleine besloot een zaak aan te spannen tegen zijn ex-verloofde en gisteren was de zitting. Hij kreeg te horen dat hij zijn kind eindelijk weer mag zien. De afspraak, voor nu, is twee keer per week facetimen. "Daarna kan er voorzichtig aan begeleid contact op Ibiza of in Nederland zijn", vertelt Kim Beumer, de advocaat van Jaimie Vaes.
De advocaat van Lil' Kleine, Patrice Katz, laat weten dat de rapper heel erg blij is met de uitkomst van de zaak. "Voor hem was het belangrijk dat er hier een begin wordt gemaakt."