Wat een match: de nieuwe vriendin van Lil' Kleine werkt bij het OM

Entertainment
door Sophie
woensdag, 18 januari 2023 om 9:40
nieuwe vriendin lil kleine om
We hebben al eerder te horen gekregen dat Lil' Kleine een nieuwe vriendin zou hebben, maar haar identiteit bleef nog uit. Maar dit is wel een hele bizarre match, ze blijft namelijk bij het Openbaar Ministerie te werken. Wat een match!
De nieuwe vriendin van Lil' Kleine
Niemand minder dan Yvonne Coldeweijer deelde ons mede dat Lil' Kleine een nieuwe vrouw aan de haak zou hebben geslagen. Ondanks dat Lil' Kleine voor langere tijd aan Selma Omari werd gekoppeld, gaat het volgens Yvonne nu om een andere dame. "Ze was de hele tijd keihard aan het lachen. Ook waren ze intiem met elkaar", vertelt de roddelkoningin.
Het zou gaan om Tibellia, woonachtig in Amsterdam. Ze zette snel haar account op privé toen Yvonne het nieuwtje van haar en haar nieuwe lover Lil' Kleine deelde. Yvonne was er snel genoeg bij om toch een screenshot te hebben gemaakt van het account.
vriendin lil kleine 63c7b691ecd56
Bron: Life of Yvonne
Via Ditjes en Datjes lezen wij dat ze ook te vinden is op LinkedIn en dat daarop te zien is dat deze dame bij het Openbaar Ministerie werkt. Erg bijzondere match is het wel: een dame die werkt bij het OM en een man die in aanraking is gekomen met het OM.
In februari is het OM óók nog een onderzoek naar hem gestart. Het OM liet weten de rapper te verdenken van poging tot zware mishandeling van zijn ex Jaimie Vaes .