Linda de Mol sneert naar RTL Boulevard: 'Heel treurig!'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 20 december 2022 om 10:29
linda de mol sneer rtl boulevard 1
Waar Linda de Mol eerder nooit een slecht woord sprak over haar collega's, is dat nu wel anders. Tegenwoordig haalt ze de één na de andere collega onderuit, dit keer doet ze dit bij RTL Boulevard.
Linda de Mol stoppen in de media
Linda de Mol stond jarenlang bekend als de tv-koningin van Nederland. Deze titel is ze verloren en de kans dat ze deze terugkrijgt is erg klein. Dit komt voornamelijk omdat ze echt wel haar ambitie kwijt is. In haar nieuwste column van LINDA. twijfelt ze namelijk of ze niet beter kan stoppen in de media.
Linda sneert naar RTL Boulevard
De liefde voor de media heeft bij Linda een klap gekregen en hierdoor wist ze niet meer of ze hier wel deel van uit wilde maken. Als voorbeeld noemt ze RTL Boulevard. "Soms probeer ik er maar de humor van in te zien", begint Linda de Mol.
"Zoals die keer dat ik hoorde dat de Talpa-persdienst gebeld was door iemand van RTL Bouelvard: 'Hi, even een vraagje: het viel ons op dat Linda in Miljoenenjacht de voice-over jarenlang Jeroen noemde en nu ineens roept: 'Martijn! Wat zit er in die koffer?' Is dat omdat ze de naam Jeroen niet meer wil uitspreken?'"
'Best treurig'
De timing van de verandering van naam is natuurlijk best opvallend. In die tijd was net hele The Voice of Holland circus met Jeroen Rietbergen aan de hand.
"De Talpa-dame legde uit dat de voice-over Jeroen was gestopt en er dit jaar een nieuwe was, die echt gewoon Martijn heet", zegt Linda. "Waarop de Boulevard-medewerker het toch nog even probeerde met de vraag of voice-over Jeroen dan misschien om die reden vervangen was. Ik heb maar gelachen om deze bespottelijke suggestie toen ik het hoorde - ja klopt, ik zeg nu ook Martijn Pauw en Martijn van Koningsbrugge - maar het is natuurlijk best treurig."
Privé is privé
Linda gaat de media negeren, bijzonder, aangezien ze uit de grootste media-familie van heel Nederland hoort. "Ik beging 2023 met de best ingewikkelde zoektocht naar wat me weer gelukkig maakt. En ik doe dat voorlopig op de Queen Elizabeth-manier. Geen geklaag over de media, maar ook zeker geen uitleg, want dat ben ik niemand verschuldigd: wat privé is, is privé."