Foto: Linda de Mol gaat volledig uit de kleren voor cover

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 18 juli 2023 om 10:04
linda de mol zonder kleding cover
Linda de Mol had het eerder nooit met poseren zonder kleding en nu zou ze niets liever doen dan dat.

Linda de Mol uit de kleren

Linda de Mol staat deze maand zonder kleding op de cover van haar eigen blad LINDA. Ze vertelt dat ze eigenlijk niks anders meer wilt dan dat, maar dat het door de jaren heen ook heel erg anders is geworden. Eerder zag je geen siliconen voorgevel bij anderen als je topless ging zonnen. Tegenwoordig is de tijd heel erg veranderd.
"Dat heeft alles te maken met social media, waar je dankzij met filters bewerkte influencers als jong meisjes geconfronteerd wordt met een volkomen onhaalbaar schoonheidsideaal."
Tegenwoordig doen nog maar weinig mensen hun topje uit op het strand om te gaan zonnen en Linda lijkt de oude tijd wel heel erg te missen. Voor je het weet staat er een foto van je op het internet.

Vrijheid, blijheid?

Linda maakt in ieder geval nog een belangrijk statement voor velen. Er zijn veel mensen die er absoluut niet aan moeten denken om zonder kleding op een camping rond te lopen, waar de ander het fantastisch vindt.
"Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden. Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid?"
Zie hieronder de foto van Linda de Mol uit de kleren op de cover van LINDA.: