Man Maxime Meiland reageert op scheidingsgeruchten: 'Ze rent hysterisch weg'

Entertainment
door Lois
maandag, 26 februari 2024 om 13:18
maxime en leroy
Leroy Molkenboer, de man van Maxime Meiland, reageert onverschillig op het gerucht dat hij zou willen scheiden. "Ik heb het er lachend met hem over gehad", aldus Meiland-biograaf Jan Dijkgraaf.

Scheiding Maxime Meiland Leroy Molkenboer

Het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer staat op klappen. Althans, als we de woorden van afgeschreven huisvriendin Caroline van Eeden mogen geloven. “Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden", meldt zij. “Dat geef ik je nu al op een briefje. Haar leven is één grote leugen. Ze liegt alles bij elkaar.”
Zit er een kern van waarheid in de uitspraken van Caroline? Jan Dijkgraaf ging het gesprek aan met Leroy om de boel op te helderen. "Ik heb het er lachend met hem over gehad: ‘Dat je nog met Maxime bent, jullie gingen toch scheiden?’ Ze hebben Caroline drie jaar niet gezien en die zou nu precies weten hoe het tussen hen zit? Natuurlijk. Kom op zeg", zo meldt Jan in een interview met weekblad Weekend.

Smaadzaak

Blijkbaar is Leroy een rots in de branding voor Maxime. Zo ook in de huidige smaadzaak die tegen haar is aangespannen. "Hij was mee, maar mocht niet de rechtszaal in, want het was besloten. Leroy is een heel relaxte steun voor Maxime, hij staat haar goed bij."
Er is een smaadzaak tegen Maxime aangespannen door de man die zij beschuldigt van verkrachting. Hij verwijt Maxime dat zij hem valselijk van verkrachting heeft beschuldigd. Maxime schreef in haar biografie onder meer over deze man die haar zou hebben verkracht.

Grote vraagtekens

"Maxime is bang en kan soms helemaal hysterisch naar boven rennen als Leroy te dichtbij komt", aldus Jan. Ze vlucht dus voor haar eigen vent. Waarom dan? “Omdat ze in de basis bang is geworden voor mannen. Zelfs voor haar eigen man. Volgens Sébas (Dijkstra, haar advocaat, red.) komt dat veel vaker voor bij vrouwen die verkrachting hebben meegemaakt.”
De media zet op het moment grote vraagtekens achter het verhaal van Maxime. Leroy heeft in ieder geval nooit aan haar getwijfeld. Hoe zit dat met Jan? “Geen seconde", zegt hij.