Heeft Marian uit B&B Vol Liefde een nieuwe liefde?

Entertainment
donderdag, 02 november 2023 om 13:33
ontwerp zonder titel 63
Marian uit B&B Vol Liefde is nog steeds actief op zoek naar de ideale partner om haar leven in Portugal mee te delen. Na mislukte pogingen met Jan, Olof en Ed, lijkt Cupido dit keer raak te schieten, want Marian is weer volop aan het daten.

Nieuwe liefde

"We zijn de boel aan het aftasten, hij is even in Portugal geweest ", vertelt Marian. Hiermee onthult ze dat het een Nederlander is. Ze maakt ook nog even duidelijk: " Nee het is niet Ed."
Naar omstandigheden gaat het wel goed met Marian. De realityster heeft te maken gehad met bedreigingen van een voormalige medewerker , die naar verluidt 120.000 euro van haar privérekening zou hebben ontvreemd. Er is ook een melding gemaakt van een poederdealer die contact heeft opgenomen met Marian en schokkende berichten heeft getoond. Volgens Marian zou de voormalige medewerker de dealer hebben gevraagd om haar te bedreigen.
Na al deze tegenslagen is ze van plan om haar makelaarskantoor te verkopen.

Overlijden hondje Marian

Dit jaar heeft Marian helaas afscheid moeten nemen van haar geliefde hondje . Na een hartoperatie in Parijs heeft het dier het helaas niet overleefd. Verslaggever Thom Goderie bezocht haar om te zien hoe het met haar ging. Hij vraagt hoe het nu met haar gaat. " Nou niet zo best denk ik
", antwoordt Marian. Als Thom vraagt wat haar hondje voor haar betekende schiet Marian even vol. " Ja alles, ja jeetje het was gewoon mijn kind. Ik stond ermee op, ik ging ermee naar bed. "
Marian heeft heel veel overgehad voor haar trouwe viervoeter, ze is zelfs naar Parijs gegaan om haar proberen te redden. " Er zijn drie landen in de wereld en dat zijn Japan, Frankrijk en Engeland, daar kunnen ze dus die operaties uitvoeren. Het is ook allemaal best wel heel goed gegaan, alleen ja, ineens heeft het hartje op orde gekregen en alles werkte weer prima. Maar toen moesten ze het in principe toch los laten en ja, die hartspier was zo uitgetrokken, dus die kon nooit meer dat hartje aan pompen houden. Ja, toen is ze toch overleden.
" De verslaggever vraagt ook en, dan word je gebeld, met het is voorbij hoe was dat telefoontje? "Ja verschrikkelijk toen zeiden ze ja, ze is overleden ."