Martijn uit Married at First Sight haalt uit naar Bridget Maasland

Entertainment
door Denise
maandag, 13 februari 2023 om 9:41
bridget 2
Bridget Maasland heeft een opmerking gemaakt over Martijn die meedeed aan het nieuwe seizoen van Married at First Sight . Bij veel kijkers schoot deze opmerking in het verkeerde keelgat. Bridget heeft hiervoor haar excuses aangeboden, maar Martijn heeft deze opmerking niet vergeten en nu slaat hij terug.
Mismatch Nicole en Martijn
Martijn en Nicole waren een match bij Married at First Sight. Hoewel de eerste ontmoeting veel beloofde, eindigde dit in een groot fiasco met veel drama. Zo gooide Nicole een glas wijn in het gezicht van Martijn. Na de verschrikkelijke huwelijksreis leverden zij beiden de ringen in en zijn ze nu gescheiden.
Bizarre uitspraak Bridget Maasland
Bridget kon het niet laten en moest ook wat zeggen over dit koppel. In een uitzending van RTL Boulevard zei ze: "Blij dat je ervan af bent. Daar wil je toch geen contact mee hebben?" Dit was niet het enige wat zij te zeggen had over Martijn. "Deze was best een beetje bipolair toch? Koekoek!"
Excuses van Bridget
Veel kijkers konden de opmerking niet waarderen. Bridget bood haar excuses aan via een story op Instagram. "Ik heb gisteren het woord bipolair gebruikt om iemand met twee gezichten aan te duiden. Na dit ook weer direct te hebben ingetrokken kwam ik er achter dat 'bipolair' voor zoveel meer staat dan stemmingswisselingen. Mijn welgemeende excuses hiervoor. "
Martijn haalt uit
Martijn is de sneer niet vergeten en slaat terug naar Bridget. Bridget deelde een post op Instagram met de tekst: Be Kind met een boodschap aardig te zijn voor anderen. "Het is gratis en gegarandeerd succes!" Voor Martijn is dit natuurlijk dé uitgelezen kans om terug te slaan, aangezien Bridget niet heel aardig was over Martijn. "Fijne zondag lieve Bridget", reageert hij.
bridget 63e9fcb442f2d
Bron: Reality_fbi
Wat vind jij? Vind jij de opmerking van Bridget ook te ver gaan?