Maxim Froger reageert op boze gedrag in Expeditie Robinson: 'Ga eraan werken'

Entertainment
dinsdag, 07 november 2023 om 11:40
ontwerp zonder titel 83
Maxim Froger heeft in het huidige seizoen van Expeditie Robinson de aandacht getrokken. Zijn gedrevenheid en soms opvliegende karakter maakten hem niet altijd even geliefd bij de fans. Zondagavond kwam er een einde aan zijn deelname aan het programma. De middelste van de Froger-familie, is zelf ook verrast door al het rumoer dat in de afgelopen weken rondom hem ontstond.

Heimwee

Christa ligt het meeste onder vuur bij Expeditie Robinson, maar toch hebben ze besloten om Maxim Froger te elimineren. Voor Maxim, was dit meer een verlossing, aangezien hij behoorlijk last had van heimwee. De verslaggever van RTL Boulevard vraagt aan Maxim hoe er balen het was voor Maxim. " Ik moet zeggen toen ik het gisteravond terug keek, dacht ik wel even van Max, waarom heb je ook alweer deze keuze gemaakt? "
Zo vertelt Maxim over zijn heimwee. " Als je dan je familie gaat missen en ook mijn vriendin natuurlijk en dat ging helemaal in mijn hoofd zitten. Toen hield ik het niet meer vol. " Maxim geeft ook aan dat hij heel veel is afgevallen tijdens zijn deelname. " Elf kilo "

Heethoofd Maxim Froger

Het is natuurlijk ook niemand ontgaan dat het eiland leven invloed heeft op Maxim. Maxim is heel erg fanatiek tijdens zijn deelname. De verslaggever vraagt aan Maxim of hij hier wel wat mee heeft gedaan. " Ja, ik ben wel bezig met bepaalde dingen. Ik sport heel veel en in een goede mindset en ja, dat hele heethoofdigen zal ik altijd wel een beetje houden, denk ik, maar dat is vooral een strijding. Als wij Monopoly spelen met de familie, vliegt het bord door de kamer voordat we überhaupt beginnen. "
Ondanks alle opschudding kijkt Maxim wel positief terug naar zijn deelname aan Expeditie Robinson. " Ik ben wel trots op mijzelf, hoe ik wel gewoon ben, weet je ik speel geen spelletjes, ik ben niet achter de elleboog. "
Maxim zijn vader denkt dat hij hier wel een belangrijke levensles uit kan halen. " Dat ik af en toe even op mijn tong moet bijten en dat niet alles zo heftig hoeft te zijn als je denkt. "

Ex-vriendin Maxim Froger

De verslaggever vraagt ook of Maxim wil reageren over de verhalen over zijn ex-vriendin . " Nee daar ga ik niet op in. Nee, ik vind het onzin. Ik vind het niet leuk om hierop te reageren ." Dit was het einde van het interview. Ook de ex-vriendin waar het om gaat, is benaderd door RTL Boulevard , maar zij wilde hier niks mee te maken hebben en ook niets over zeggen.