Rob Kemps mist Matthijs van Nieuwkerk enorm: 'We gaan hem terugzien'

Entertainment
dinsdag, 07 november 2023 om 12:27
ontwerp zonder titel 84
Rob Kemps heeft nog steeds de hoop om in de toekomst nog meer programma's te kunnen gaan maken met Matthijs van Nieuwkerk. Tijdens een gesprek aan tafel bij de talkshow Beau gaf de televisiemaker aan dat hij zijn collega 'enorm' mist.

Rob Kemps mist Matthijs van Nieuwkerk

" Ik ga geen programma maken over Parijs. Ik ben in Amerika geweest voor een nieuw programma, en ik mis Matthijs ontzettend ", vertelde Rob Kemps op de vraag van presentator Beau van Erven Dorens over een mogelijk nieuw programma en of hij Matthijs mist.
Rob en Matthijs bundelden hun vaardigheden om gedurende twee seizoenen het programma Chansons! te creëren, waarin ze de schijnwerpers wierpen op het Franse lied. Alleen, aan het eind van vorig jaar, nam Matthijs van Nieuwkerk ontslag nadat de Volkskrant een onderzoek publiceerde over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij zijn voormalige programma De Wereld Draait Door . Dit nieuws veroorzaakte opschudding en had gevolgen voor Matthijs en zijn carrière in de televisiewereld. " Op het moment dat hij er klaar voor is, dan weet hij me te vinden ", vertelde Rob eerder aan het ANP.

Comeback Matthijs van Nieuwkerk

Vorige week maakte Matthijs een bescheiden comeback
in de schijnwerpers. Anouk, de bekende zangeres, benaderde hem om tijdens haar albumpresentatie een speech te geven. Zo heeft Rob toch nog een beetje kunnen genieten van de comeback van Matthijs.
Rob Goossens heeft ook zijn kiekje gedeeld over een comeback van Matthijs." Ik denk wel dat we ervan uit moeten gaan dat we hem ook gewoon op televisie terug gaan zien, al is het maar omdat hij een duur contract met een producent heeft, die neem ik aan, ook verwacht dat hij op een gegeven moment weer op televisie programma’s gaat maken die zij dan weer mogen produceren. "
Rob vindt ook dat Matthijs niet zulke vreselijke dingen
heeft gedaan dat hij levenslang zou moeten krijgen. " Het lijkt erop dat de gong is gegaan. Het is tijd voor Matthijs van Nieuwkerk om weer terug te komen. "
Ook is Matthijs te bereiken via de app, zo verteld Luuk Ikink. " We hebben Matthijs van Nieuwkerk nog even gesproken vandaag. Onze redacteur stuurde hem nog even een appje, van: ‘Hé, mogen we nog iets weten over dit wat je net hebt opgenomen met Anouk.’ Nou, hij stuurde terug dat het een aardig appje was, maar dat hij nu toch echt even te druk is. "