Thijs Römer en Noor de Groot zijn nog steeds samen: 'Hand in hand'

Entertainment
dinsdag, 07 november 2023 om 14:25
ontwerp zonder titel 85
Noor de Groot heeft recentelijk openhartig gedeeld dat het niet goed met haar gaat sinds de onthulling van de affaire met Thijs Römer. Opvallend genoeg blijkt dat ze, ondanks de turbulentie, nog steeds samen zijn. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn ze zelfs hand in hand gespot, wat lijkt te wijzen op een voortzetting van hun affaire.

Thijs Römer en Noor de Groot samen gespot

Thijs Römer en Noor de Groot werden gisteren gezien in Hemmeland, Monnickendam. " Ze gingen de hond uitlaten en kwamen zelfs hand in hand aangelopen! ", zo schrijft Yvonne Coldeweijer dat op haar juicekanaal. " Shocking. Toen voorbijgangers langsliepen lieten ze elkaar los. De spion weet zeker dat ze het waren, want ze liepen heel dichtbij. "
Even later plaatst Yvonne nog een foto waarop Thijs en Noor hand in hand lopen. Volgens haar kan dit maar één ding betekenen: ze zijn nog steeds samen. " Respectloos dat deze affaire gewoon nog steeds wordt doorgezet, na al die schande die haar man Sander en zijn ex Igone hebben gepakt. Eerst als BABS bij hun huwelijk en nu alsnog met de bruid ervandoor. "

Emotionele toespraak

Thijs en Noor zouden een relatie zijn begonnen in december 2021. Op dat moment was Thijs nog maar twee jaar getrouwd met Igone de Jongh, en Noor was slechts drie maanden eerder in het huwelijksbootje gestapt met Sander Kleinenberg, een goede vriend van Thijs. Op de bruiloft hield Thijs nog een emotionele toespraak. " Waarin hij ze veel liefde en geluk toewenste, en vol overgave vertelde hoe goed Sander en Noor bij elkaar pasten en wat voor mooi samengesteld gezin ze samen hadden
", vertelde een insider eerder in gesprek met weekblad Story . Thijs was de BABS tijdens het huwelijk van deze twee.

Noor reageert na krijgen van kritiek

Nadat de affaire aan het licht kwam, kreeg Noor te maken met aanzienlijke kritiek. Verschillende bedrijven hebben hun zakelijke relaties met haar beëindigd, en ze lijkt weinig steun te ontvangen van haar volgers. Pas gisteren heeft Noor voor het eerst publiekelijk gereageerd op de hele situatie. " Om eerlijk te zijn gaat het niet heel goed ", vertelde ze in een filmpje op TikTok. " Ik hoef helemaal geen medelijden of iets en ik zal niet te veel op alle details in gaan want daar is het niet het moment voor nu. "