Noa Vahle zet een grote stap in haar relatie: 'Ik zou dit met hem best willen'

Entertainment
dinsdag, 07 november 2023 om 9:58
ontwerp zonder titel 82
Na een uitdagende periode gaat het Noa Vahle voor de wind. Haar carrière bevindt zich in een opwaartse spiraal, ze won onlangs de Televizier-Ring Talent 2023 prijs, en ook in de liefde gaat alles goed. Sinds twee jaar vormt Noa een stel met tv-redacteur Tim de Wild. Het loopt zo voorspoedig dat ze binnenkort een belangrijke stap in hun relatie zetten: ze gaan samenwonen, dat onthult ze in het LINDA.meiden Winterboek.

Relatie Noa en Tim

In 2021 kruisten de paden van Noa Vahle en Tim elkaar voor het eerst tijdens de filmpremière van Alles op Tafel , een film waarin Noa's moeder, Linda de Mol, een rol vertolkte. Er was meteen een zekere vonk tussen hen voelbaar, maar tijdens dat evenement bleef hun gesprek beperkt tot niet meer dan vijf minuten. Hoewel het in eerste instantie slechts een kortstondige ontmoeting was, bleek dit slechts het prille begin van een bijzondere relatie.
Enkele maanden na hun eerste ontmoeting op de filmpremière besloot Tim de stoute schoenen aan te trekken en Noa Vahle mee uit te vragen via Instagram. Tijdens de digitale uitnodiging van Tim om samen uit te gaan, accepteerde Noa zijn uitnodiging volmondig. Het was alleen niet het gelukkigste moment om een date te plannen, aangezien precies op die dag het nieuws naar buiten kwam over het gedrag van haar stiefvader, Jeroen Rietbergen, tijdens zijn deelname aan het programma The Voice of Holland.
Noa besloot de oorspronkelijke date af te zeggen, maar twee weken later waagden ze een nieuwe poging. " Vanaf toen was het aan ", kijkt Noa terug. Als het gaat om de positieve eigenschappen van Tim, hoeft Noa niet lang na te denken. Ze deelt graag wat ze zo leuk aan hem vindt. " Als hij een ruimte binnenkomt, ben ik meteen vrolijk en ik kan heel hard om hem lachen. "
Een bijkomend voordeel is dat ze overeenkomsten hebben in hun persoonlijke waarden en levensprioriteiten. " Ik zeg weleens tegen hem: als ik jou had ontmoet toen je nog vier avonden per week in de lampen hing, had het niet gewerkt. Maar we zijn elkaar op het juiste moment tegengekomen. "

Samenwonen

Noa en Tim hebben het er regelmatig over een vervolg stap in hun relatie. Ze hebben het dan vaak over samenwonen. " We hebben het de laatste tijd regelmatig over samenwonen. Dat zou ik best met hem willen.
" Dit blijkt dan, nu toch echt waarheid te worden. In een exclusief interview met LINDA.meiden vertelt ze er alles over. Wij wensen de twee in ieder geval heel erg veel geluk samen!