Maxime Meiland en Leroy delen groot nieuws: 'Wij hebben gezinsuitbreiding'

Entertainment
door Tika
vrijdag, 14 april 2023 om 9:47
maxime meiland en leroy delen groot nieuws wij hebben gezinsuitbreiding 1
Goed nieuws voor de Meilandjes! Jongste dochter Maxime Meiland breidt samen met man Leroy de familie uit. Na lang overwegen was dit toch wel de juiste move.

Maxime Meiland in de Playboy?

De laatste tijd is Maxime niet uit het nieuws te slaan. Onlangs werd ze nog gevraagd voor de cover op de Playboy. Ondanks ze het een goede stunt vindt, wees ze het af. De biograaf van haar boek vond het smaakloos van de hoofdredacteur van het blad. “Niek had toch wel mogen begrijpen dat iemand die zo'n verhaal te vertellen heeft over het leed dat vrouwen door mannen wordt aangedaan, niet in d’r blote jodokus en een nietje in d’r buik in de Playboy gaat staan."

Gezinsuitbreiding voor de Meilandjes

Maxime en Leroy hebben het eerder al eens over familie-uitbreiding gehad. En nu lijkt het er dan toch van te komen. Waar ze voorheen met z'n vieren waren, is er nu een vijfde lid bij. Het gaat om hondje Hummer. Op Instagram kondigt ze het aan. "Wij hebben gezinsuitbreiding. Lieve Hummer zocht een nieuw huisje! Welkom thuis." Het is precies dezelfde hond als haar ouders hebben, maar dan een ander kleurtje.