Monique Westenberg irriteert zich aan André Hazes

Entertainment
dinsdag, 16 januari 2024 om 11:42
ontwerp zonder titel 2024 01 16t112513609
André Hazes en Monique Westenberg wonen niet samen, maar er zijn toch irritaties. André deelt dat Monique niet blij is als ze 's ochtends zijn blikjes drank nog moet opruimen...

Met humor

André Hazes deelde een video op Instagram waarop te zien is hoe zijn recentelijk geadopteerde hond uit Bonaire blaft naar een van de honden van Monique Westenberg. Het herinnert hem eraan hoe Monique 's ochtends tegen hem uitvalt. " Monique als ze in de ochtend mijn blikje drinken nog bij de bank ziet staan van de avond ervoor ", schrijft André bij het filmpje.
André Hazes heeft onlangs een video op Instagram gedeeld waarin zijn pas geadopteerde hond, afkomstig uit Bonaire, tegen een van de honden van Monique Westenberg blaft. In de bijbehorende tekst geeft André aan dat dit hem doet denken aan de momenten waarop Monique 's ochtends tegen hem uitvalt. De zanger lijkt met humor te refereren aan situaties waarin Monique zijn blikjes drinken 's ochtends moet opruimen, wat blijkbaar tot enige irritatie leidt.
Opvallend is dat Monique de video op haar eigen Instagram deelt, wat erop lijkt te wijzen dat ze de humor ervan inziet. Dit is niet de eerste keer dat André luchtige momenten deelt waarin Monique een rol speelt. Eerder plaatste hij beelden waarin hij een filter gebruikte dat haar gezicht aanzienlijk vervormde. Gelukkig kon Monique toen ook om de grap van André lachen.
[video width="480" height="816" mp4="https://cdn.hilabel.nl/reality/uploads/2024/01/Modredrank.mp4"][/video]

Weer samen

Het is inmiddels wel bekend dat André en Monique, op zijn zachts gezegd, een ingewikkelde relatie hebben. André had meerdere uitstapjes naar andere dames, onder wie Bridget Maasland en Sarah van Soelen, nodig om erachter te komen dat Monique toch echt de ware voor hem is.
Ondanks dat André zijn relatie met Monique inmiddels wel genoeg heeft uitgemolken, begint hij er in zijn soap op Videoland toch nog maar een keer over. “Hoe lang hebben wij nu ongeveer? Wat we nu hebben”,
vraagt André aan Monique. De zanger doelt daarmee op de huidige relatiestatus. De twee zijn weer exclusief, maar hebben wel een latrelatie. “Nou, sinds dat jij op de radio zei: ‘We zijn weer samen’, toen dacht ik: o, het heeft een naam”, antwoordt Monique op de vraag.