Montana Meiland doet onthulling over breuk met Dirk Hoogstraten: 'Dit was de druppel'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 26 april 2023 om 15:43
reden breuk montana meiland dirk hoogstraten
Dirk Hoogstraten had de breuk met zijn ex-vriendin Montana Meiland niet zien aankomen. Voor heel Nederland kwam deze eigenlijk ontzettend onverwachts. Wat is er nu eigenlijk tussen de twee gebeurd? Montana vertelt wat voor haar de druppel was.

Onverwachtse breuk tussen Montana Meiland en Dirk Hoogstraten

Iedereen was in shock toen het nieuws naar buiten kwam dat Montana Meiland en Dirk Hoogstraten uit elkaar waren. Ook voor Dirk kwam de breuk uit het niets. "Ik stond er van te kijken toen Montana hiermee kwam. Maar ook Martien, Erica en mijn ouders hebben het niet zien aankomen", legt Dirk uit aan weekblad Privé. "Ik zal niet onder stoelen of banken schuiven dat ik er doodziek van ben geweest en nog steeds ben."

Een nieuwe start voor Montana

In een gesprek met weekblad Weekend vertelt Montana over de status tussen haar en Dirk en hoe het nu met haar gaat. De twee zouden nog wel contact hebben met elkaar, maar het bevalt Montana prima alleen. "Ik heb nu natuurlijk mijn huis, een nieuwe start, een nieuwe, eigen plek", vertelt ze. "Ik heb wel van tevoren gedacht: dan zit ik daar straks alleen op die bank, maar dat ervaar ik toch niet. Ik vind het juist wel fijn dat er aan het einde van de dag rust is en ik inderdaad mijn eigen beslissingen kan nemen. Heel makkelijk."

De reden van de breuk tussen Montana en Dirk

Montana en Dirk zijn acht jaar lang bij elkaar geweest. Het is wel even wennen voor Montana om nu alleen te zijn, maar ze geeft ook aan dat het goed voor haar is. "Misschien ook een beetje reflecteren: wie ben ik nou, of wat wil ik? In plaats van altijd kijken naar wat je samen wilt."
Maar wat is nou de reden dat de twee uit elkaar gingen? Na acht jaar moet er toch een keerpunt zijn geweest om die knoop door te hakken. "We konden op een gegeven moment niet meer aardig tegen elkaar zijn", vertelt Montana. "Wat moet je dan nog? Als je elkaar steeds weer onaardig benadert, is dat niet leuk. Dan kun je beter wat afstand van elkaar nemen."