Dit eist Gordon terug van zijn ex Gavin

Entertainment
door Sophie
woensdag, 26 april 2023 om 14:07
gordon gavin uit elkaar
Het is je vast niet ontgaan, maar het is uit tussen Gordon en zijn ex-geliefde Gavin. De twee tortelduifjes stonden op punt om elkaar het Ja-woord te geven, maar hier is iets tussen gekomen. Wat de reden van de relatiebreuk was werd niet gedeeld. Tot vandaag. Gavin heeft aan persbladen zijn verhaal gedaan.

Gordon heeft hulp nodig

Gavin heeft open en eerlijk zijn verhaal gedaan. Gordon zou zich naar de media anders voor doen dan dat hij daadwerkelijk is. De zanger zou last hebben van stemmingswisselingen en het blijkt dat hij ook nog zou struggelen met zijn verslaving . Gavin hoopt dat Gordon de hulp krijgt die hij nodig heeft.

Sieraden teruggeven

Eén van de persbladen waar Gavin zijn verhaal aan heeft gedaan is de Privé. In dit interview gaat hij voor het eerst uitgebreid in op de liefdesbreuk. “Het doet me enorm veel pijn”, vertelt Gavin over de breuk. Ook vertelt hij dat Gordon zijn sieraden terug wil en deze opeist. "Nu wil hij zijn armband en ring terug. Zíjn ring, ja. Dat zegt toch genoeg over dat huwelijksaanzoek?", aldus Gavin. Vervolgens laat hij ook weten dat het huwelijksaanzoek heel anders is gegaan dan dat Gordon naar buiten heeft gebracht.