Montana Meiland vertelt open over haar tijd na relatiebreuk

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 13 januari 2023 om 10:50
montana meiland en dirk hoogstraten breuk 2
Montana Meiland vertelt aan Shownieuws open over haar relatiebreuk met Dirk Hoogstraten. Ze vertelt over de dingen waar ze de afgelopen tijd druk mee is geweest, het contact met Dirk én hoe het nu met haar gaat.
De breuk tussen Montana en Dirk
Montana en Dirk kondigden aan het einde van 2022 hun breuk aan . Ze besloten dat het tijd was om elkaar los te laten en ze zouden beiden hun eigen weg vervolgen.
Een eigen huis voor Montana Meiland
We deelden al eerder dat Montana, al een tijdje voor de breuk, een eigen huis had gekocht. In dit huis is ze de afgelopen tijd dan ook druk bezig geweest met klussen. "Ik heb een eigen plekje en daar ben ik de afgelopen dagen heel veel in bezig geweest", vertelt Montana aan Shownieuws. "Allemaal vloerbedekking verwijderd, enzo. Ik ben de laatste tijd veel met mezelf bezig in ieder geval."
Het contact met Dirk Hoogstraten
De ouders van Montana, Martien en Erica Meiland, hebben nog goed contact met hun ex-schoonzoon. Het contact tussen Montana en Dirk is er niet veel. Hij verblijft op dit moment in Polen. "Hier en daar heb je nog je dingetjes en daar heb je contact over. We zien hem zaterdag", vertelt Montana over de situatie.