Nick Schilder wil niet reageren op geruchten over vreemdgaan

Entertainment
door Sophie
donderdag, 14 september 2023 om 19:38
nick schilder reactie vreemdgaan
Gisteren heeft Yvonne Coldeweijer in De Volendammer Juice Files bekend Volendam exposed. Nick Schilder zou vreemd zijn gegaan volgens de juicequeen. Zelf wil Nick hier niet op reageren.

Volendam gaat vreemd

Naast Nick komen Jan Dulles en Jan Smit ook voorbij in de Juice Files . Beiden worden ook beschuldigd van vreemdgaan . Jan Dulles werd gisteren uitgemaakt voor megacheater door Yvonne. Dat terwijl de zanger gisteren in het geheim trouwde met Caroline Mol. Het heeft haar er niet van weerhouden om Jan het jawoord te geven. Opvallend aangezien Caroline volgens een spion eerder zou hebben gezegd dat Jan een vuile leugenaar is en dat ze er geen zin meer in heeft.
Ook Jan Smit zou volgens Yvonne vreemd zijn gegaan met meerdere vrouwen. Hij zei eerder al dat de zoen met Bridget Maasland nooit heeft plaatsgevonden , maar met de nieuwe inside infomatie die Yvonne ontvangt lijkt zij ervan overtuigd dat er meer aan de hand is tussen de twee.
Menig vreemdgaand-Volendam is dus door de juicekoningin aan de schandpaal genageld.

Geen woord over juicegeruchten

RTL Boulevard was de enige mediapartij die aanwezig was op de bruiloft van Jan Dulle s. Er is geen woord gesproken over de juicegeruchten enkel het sprookjeshuwelijk werd er vastgelegd.
De Volendammers komen niet weg met de geruchten tijdens de uitzending van RTL Boulvard . Presentator Luuk Ikink zegt dat het een emotionele dag was en dat het stel tijdens de ceremonie en het interview nog een paar keer geëmotioneerd raakte. "Ze waren aan het praten over hun dochtertje. En daarbovenop komt dan ook nog van alle Instagram-kanalen een soort juicetsunami over heel Volendam heen en ook over Jan Dulles en over Nick & Simon. Over iedereen. En daar hadden ze zoiets van: daar gaan we nu even niet op reageren, niet op deze dag althans.”
Volgens de overige presentatoren is het heel begrijpelijk dat het stel heeft besloten om niet in te gaan op de geruchten.

Geen commentaar

Niet alleen Jan Dulles, maar ook Nick en Simon wilden niet reageren. Dat terwijl er over Nick werd gezegd dat hij vreemdgaat . Volgens Yvonne heeft Nick alles uitgevonden en verbeterd wat Simon wordt verweten. Zij zei daar op Intagram het volgende over: “ Van Spanje tot aan elk dorp in Nederland waar hij ooit met Simon heeft opgetreden: het maakte beide heren echt niet uit. Zowel Nick als Simon lachten zich dood in die tijd. Managers plukten op verzoek zelfs meiden uit de zaal na elk optreden om backstage mee te mogen komen rommelen met de heren. Of om mee te komen naar het hotel. Vrienden van Amstel, De Zomer Voorbij, you name it. Dat de heren nog liedjes zongen lijkt bijzaak!”
Ook zou Nick in het verleden veelvuldig gebruik gemaakt hebben van escorts die hij naar zijn hotel liet komen. "Ook heeft hij bij massagesalons gevraagd om een ‘happy ending’, waar de dames echt totaal niet van gediend waren", zegt Yvonne. “Normaal zou ik zo’n verhaal niet zomaar meteen posten, maar deze verhalen kwamen echt als een stortvloed bij mij binnen, dus je hoeft niet te twijfelen of dit waar is. You can trust me on this one.”