Nog meer affaires in Volendam: ook Nick Schilder is vreemdgegaan

Entertainment
door Indy
woensdag, 13 september 2023 om 14:06
nick schilder vreemdgaan
Het houdt maar niet op in Volendam. Naast dat Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Story in De Volendammer Juice Files bekend maakte dat Jan Dulles en Jan Smit zijn vreemdgegaan, is nu ook Nick Schilder aan de beurt. Wat heeft de zanger uitgespookt?

Nick en Simon op vrouwenjacht

Vooral de geruchten dat Nick Schilder niet meer met Simon Keizer geassocieerd zou willen worden na al deze cheating verhalen en er daarom een einde is gekomen aan Nick en Simon, vindt Yvonne lachwekkend. “Nick Schilder, dat hij er zonder kleerscheuren vanaf is gekomen toen Simon zo werd gefileerd, is echt erg bijzonder. Besef: hoe zuur moet dit zijn geweest voor Simon" , zegt Yvonne. De geruchten gingen zelfs, dat Simon Keizer en Kristen Schilder vreemdgingen met elkaar!
Yvonne zegt dat het aantal berichten dat zij heeft gelezen er niet om liegt. Nick en zijn vrouw Kirsten zijn al 17 jaar samen, maar in de tussentijd lijkt het erop dat Nick in elk dorp een affaire heeft gehad. " Van Spanje tot aan elk dorp in Nederland waar hij ooit met Simon heeft opgetreden: het maakte beide heren echt niet uit. Zowel Nick als Simon lachten zich dood in die tijd. Managers plukten op verzoek zelfs meiden uit de zaal na elk optreden om backstage mee te mogen komen rommelen met de heren. Of om mee te komen naar het hotel. Vrienden van Amstel, De Zomer Voorbij, you name it. Dat de heren nog liedjes zongen lijkt bijzaak!”

Kirsten en Nick Schilder nog samen?

Volgens Yvonne heeft Nick alles uitgevonden en verbeterd wat Simon wordt verweten. "Nick heeft in het verleden ook veelvuldig gebruik gemaakt van escorts, die hij naar zijn hotel liet komen. Ook heeft hij bij massagesalons gevraagd om een ‘happy ending’, waar de dames echt totaal niet van gediend waren.”
“Normaal zou ik zo’n verhaal niet zomaar meteen posten, maar deze verhalen kwamen echt als een stortvloed bij mij binnen, dus je hoeft niet te twijfelen of dit waar is. You can trust me on this one."
Hiermee gaat Nick zijn collega's en mede-Volendammers achterna. Eerder werd al bekend dat Jan Dulles vreemdgaat en dat ook Jan Smit meerdere affaires heeft gehad. Dit zal ongetwijfeld niet de laatste juice zijn die over Nick Schilder verschijnt.