Nicol Kremers op zoek naar de liefde: 'Aangemeld op datingapp'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 18 augustus 2023 om 13:44
nicol kremers afkickkliniek
Nicol Kremers is weer aan het daten geslagen, of hier lijkt ze in ieder geval klaar voor. Ze heeft zich namelijk aangemeld voor een datingapp!

Het liefdesleven van Nicol

Nicol Kremers heeft na haar relatie met Peter Gillis nog geen - officiële - relatie met iemand gehad. We weten dat ze nog al getraumatiseerd is door haar relatie met Peter, we weten allemaal hoe dat is afgelopen.
Ze is aan verschillende mannen gekoppeld, alleen heeft ze er zelf nooit echt iets over losgelaten. Wel liet ze regelmatig via Instagram weten dat ze nog single was, vaak als ze niet meer met de desbetreffende man gespot werd. Of ze daadwerkelijk écht een relatie had met deze mannen, is nooit duidelijk geworden.

Nicol Kremers op een datingapp

Nu lijkt Nicol wel weer toe te zijn aan een nieuwe relatie. Waar Peter Gillis haar al heel snel inruilde voor zijn nieuwe valm Wendy van Hout, bleef het bij Nicol nog even uit. Er is naar verluid een hoop werk aan de winkel geweest bij haar. Ze zijn namelijk verslaafd zijn aan witte poeder en hiervoor zijn gaan afkicken in Thailand. Of dit echt waar is, dat is natuurlijk niet duidelijk. Maar het is in ieder geval goed om te zien dat Nicol toe is aan een nieuwe man in haar leven. Ze heeft zich aangemeld voor de datingapp Bumble en door het blauwe vinkje kunnen we zien dat ze geverifieerd is en dat het dus ook daadwerkelijk om haar gaat, niet één of ander nepaccount.
We hopen in ieder geval voor Nicol dat ze er iets leuk uit haalt en misschien zelfs wel een leuke nieuwe vent! Dat gunnen we haar zeker.
schermafbeelding 2023 08 18 om 134117
Beeld: Instagram @reality_fbi