Nicol Kremers laat een nieuwe tattoo zetten op een bijzondere plek

Entertainment
donderdag, 19 oktober 2023 om 13:35
ontwerp zonder titel 2
Nicol Kremers deelt op haar Instagram dat ze een nieuwe tattoo heeft laten zetten op haar vingers.

Peter Gillis en Nicol en Kremers

Eerder dit jaar werd onthuld dat Nicol Kremers meerdere aangiftes heeft ingediend tegen Peter Gillis. Het betreft tien gevallen van bedreiging en mishandeling. Van deze tien aanklachten zal Peter Gillis alleen in verband met een daarvan vervolgd worden. De oorspronkelijk geplande datum voor de rechtszaak was 29 augustus, maar deze werd vertraagd vanwege de noodzaak van verder onderzoek naar aanleiding van de aangiftes.
Nicol weigerde een bloedafnamen de rede, daarachter was dat ze dan terug moest denken aan de mishandelingen die ze heeft moeten doorstaan.
Het Openbaar Ministerie vroeg om een taakstraf van tachtig uur voor Nicol vanwege het weigeren van de bloedproef , en de rechter heeft hiermee ingestemd. De rechtbank oordeelde dat er meer nodig is dan het verhaal van Nicol om psychische overmacht te rechtvaardigen. Als gevolg hiervan is haar een taakstraf van 80 uur opgelegd, waarvan de helft voorwaardelijk is. Bovendien is haar een rijontzegging van 179 dagen opgelegd, hoewel deze strafmaatregel reeds is uitgezeten.

Vermogen Nicol Kremers

In de periode dat Nicol nog in een relatie was met Peter, beschikte ze over beperkt financieel vermogen . Na de breuk moest ze zelfstandig haar weg vinden, en dat doet ze met succes. Nicol investeert actief in haar carrière en heeft hiermee aanzienlijke inkomsten gegenereerd. Hoewel het exacte bedrag van haar vermogen niet bekend is, kunnen we wel inzicht krijgen in haar huidige inkomsten door te kijken naar wat ze verdient met het delen van pikante foto's .

Nieuwe tattoo

Nicol deelt een kiekje op haar nieuwe tattoo die ze heeft laten zetten. We kunnen zien dat ze patronen op haar vingers heeft laten zetten. Misschien heeft ze de tattoo laten zetten als een nieuwe start van een nieuw leven.
Bekijk hieronder de nieuwe tattoo van Nicol: