Nicol Kremers valt Wendy van Hout lastig: 'Ik ben het echt zat!'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 20 juli 2023 om 20:20
nicol kremers valt wendy van hout lastig
Wendy van Hout mag dan lijken op Nicol Kremers, maar verder wil ze niks met haar te maken hebben. Nicol schijnt haar lastig te vallen.

Aantijgingen richting Peter Gillis

De aantijgingen richting Peter Gillis worden erger en erger. Zo moet hij een huis afbreken, krijgt hij meerdere boetes, hangt hem belastingfraude boven het hoofd én moet hij volgend jaar voor de rechter verschijnen voor de mishandeling van Nicol Kremers.
Een lieverdje is het in ieder geval niet en veel mensen proberen Wendy van Hout ook te behoeden voor de losse handjes van Peter. Voor nu lijkt zij er niks van te willen weten.

Nicol Kremers valt Wendy van Hout lastig

De berichten die rond gaan over Peter, doen Wendy ontzettend veel verdriet. Het zijn voornamelijk de dingen die Nicol allemaal zegt, die haar heel veel doen. "Wat Nicol allemaal naar buiten brengt, begint behoorlijk te vervelen. Het wordt steeds ongeloofwaardiger. Ik ben het echt zat!", vertelt Wendy.
Nicol zou niet alleen Peter, maar ook Wendy lastig vallen. "Haar kamp zit ook tal van leugens over mij te verspreiden. Ze sturen privéberichten, waaruit ik de conclusie zou moeten trekken dat ik met een monster samenwoon."
Wendy wil gewoon dat Nicol hulp gaat zoeken en stopt met de dingen die ze constant maar stuurt. "Ik hoop dat Nicol hulp krijgt en accepteert. Al ziet het er voorlopig niet naar uit dat zij zich laat helpen."
Eerder kwam wel naar buiten dat Nicol vertrokken zou zijn naar Thailand om daar geholpen te worden aan haar verslaving. Ze plaatst nog wel dingen op Instagram, maar dit kunnen ook beelden zijn die vooraf zijn opgenomen.