Nieuwe muziek van Gordon nu al een flop?: 'Worden niet verkocht'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 13 februari 2024 om 16:05
gordon
Na bijna een jaar niet actief te zijn op Instagram, heeft Gordon van de week besloten weer een bericht te plaatsen met een grote update. Naast zijn comeback op het platform gaat de presentator namelijk ook weer beginnen met zingen.

Gordon

Gordon is de afgelopen tijd negatief in beeld gebracht in de media, Zo hij heeft twee zelfmoordpogingen proberen te plegen, is hij niet meer welkom bij RTL en komt er ook geen nieuw seizoen van Geer en Goor. In het interview met Beau gaf Gordon aan dat hij een reünie met Gerard wel ziet zitten, maar het lijkt erop dat dit niet wederzijds is . Gerard laat in de 538 Middagshow weten dat hij geen interesse heeft in een nieuw seizoen van Geer en Goor. “Ik moet er niet aan denken en ik heb er ook helemaal geen zin in“, zegt Gerard stellig.

Spannendste avontuur ooit

Na maanden van radiostilte is Gordon weer terug op social media. De zanger en tv-persoonlijkheid heeft zijn instagram-account een nieuw leven ingeblazen en belooft zijn fans mee te nemen in het 'spannendste avontuur ooit'. Of zoals hij het zelf zegt: "Ik ben terug om mijn fans op de hoogte te houden, puur voor hen!"
In zijn eerste post na de stilteperiode vertelt Gordon over zijn verlangen om zijn carrière te onderhouden. "Het is jammer dat ik niet meer kan delen zoals iedereen dat doet, maar vanaf vandaag ben ik weer online." Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft Gordon echt gemist? En welke tv-baas wil er nog met hem in zee na dat publicitaire drama rond zijn verbroken verloving en de schaamteloze uithaal naar zijn oud-werkgever Talpa?

´Album van mijn Leven´

Gordon belooft zijn volgers deze keer geen liefdesleven-details, maar alleen updates over zijn 'spannende' werk. Hij wil zijn zangcarrière nieuw leven inblazen met een album genaamd 'Album van mijn Leven'. Een nobel streven, maar Evert Santegoeds van Shownieuws heeft zijn twijfels over zijn muzikale comeback. Wel heeft hij een tip voor Gordon. "Wat ik hem zou aanraden: er komt een prachtige musical aan, Moulin Rouge van Stage Entertainment, en daar zit een hoofdrol in die hem op het lijf geschreven is."
Want die muzikale carrière die Goor nieuw leven in wil blazen? Dat gaat hem volgens Evert niet worden. “Er worden geen albums verkocht, het wordt gestreamd. Je hoort het ook niet op de radio, Nederlandse muziek.”