Peter Gillis en Wendy van Hout uit elkaar?: 'Niemand is blijvend'

Entertainment
door Indy
maandag, 08 januari 2024 om 14:59
peter en wendy uit elkaar
Waar er eerder nog geruchten gingen dat Wendy van Hout verloofd is met Peter Gillis, lijkt het er nu op dat de twee uit elkaar zijn. Wendy plaatste afgelopen weekend namelijk een opvallende post op haar Instagramverhaal.

Peter en Wendy

Peter Gillis heeft sinds mei vorig jaar een relatie met Wendy van Hout. De twee hebben elkaar leren kennen op een terras in één van de parken van Peter tijdens een openingsweekend. “Er was meteen een bijzondere chemie alsof we elkaar al jaren goed kennen”, vertelde de parkeigenaar destijds.
Volgens hen beiden delen ze dezelfde humor, interesses en zijn het naar eigen zeggen echt familiemensen. Toch lijkt het erop dat het momenteel helemaal niet goed gaat tussen de twee.

Ga verder

Op Instagram deelde Wendy afgelopen weekend de volgende quote: "Niemand is blijvend. Iedereen komt voor een bepaalde periode. Dus geniet van de levensfase en ga verder.”
De tekst roept een hoop vragen op bij haar volgers. Zijn Wendy en Peter uit elkaar? Bij een bericht op Instagram uiten de volgers van Wendy hun zorgen. "Ik hoop dat het goed gaat met jou, met jullie? Je klinkt zorgelijk”
, schrijft iemand. Verder wordt er ook gevraagd wanneer Peter en Wendy weer live gaan op TikTok. "Dat doen ze normaal namelijk bijna de hele dag door” , schrijft Juicechannel op Instagram. "Ook werd afgelopen week het winter wonderland van Peter abrupt afgebroken. Maar of de oorzaak daarvan echt de weersomstandigheden waren betwijfelen we nu. Zouden er troubles in paradise zijn?

Trouwen

Vorig jaar zag Peter het nog helemaal zitten om met Wendy te trouwen. "Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja” , zei hij destijds in een gesprek met weekblad Story .
Eind vorige maand plaatste Wendy een video vanuit een jacuzzi, waarin ze een imposante ring om haar vinger toonde. Deze beelden hebben tot veel speculaties geleid: heeft Peter zijn vriendin ten huwelijk gevraagd?