Talpa heeft lak aan criminele activiteiten Peter Gillis: 'Nieuw seizoen aan het filmen'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 07 juli 2023 om 9:44
peter gillis massa is kassa seizoen elf
Peter Gillis heeft erg veel op zijn kerfstok en het lijkt met de week meer te worden. Tijd om deze man van de buis te halen zul je denken, maar daar denkt Talpa heel anders over.

Peter Gillis wordt vervolgd

Peter Gillis heeft het zichzelf erg lastig gemaakt de afgelopen tijd. Hij heeft verschillende dwangsommen moeten betalen van hele flinke bedragen, maar het lijkt hem maar weinig te doen. Zijn ex Nicol Kremers heeft tien aangiftes gedaan van mishandeling en bedreiging, waarvan hij voor één wordt vervolgd.
Ook wordt Peter verdacht van belastingfraude, dit liet het Openbaar Ministerie gisteren weten. Er loopt al vier jaar lang een onderzoek bij onder meer de FOID, de Belastingdienst en de Arbeidsinspectie. Uit dit onderzoek is de verdenking van belastingfraude naar voren gekomen.

Seizoen 11 van Massa is Kassa

Toch is Peter Gillis elke week in volle glorie te zien bij Massa is Kassa,
ondanks alles wat hij gedaan zou hebben. Talpa heeft laten weten dat ze zouden wachten met het nieuwe seizoen, totdat er uitspraak is gedaan in de mishandelingszaak. Maar wat blijkt nu? Ze zijn al volop bezig met de opnames van het nieuwe seizoen! Talpa probeert dus te doen alsof ze alles afwachten, maar vervolgens al volop bezig met draaien.
Het lijkt ons in ieder geval sterk dat je nu gaat filmen, aangezien daar ook flink wat kosten aan verbonden zitten, om het vervolgens allemaal niet uit te gaan zenden. Is het niet eens tijd om gewoon te stoppen met deze man op televisie te laten verschijnen?