Peter Gillis over sluiting Prinsenmeer: 'Mensen zijn enorm boos'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 30 januari 2024 om 15:20
peter gillis
Er is veel ophef ontstaan door het onmiddellijk moeten sluiten van Oostappen vakantiepark Prinsenmeer. Het zorgt voor grote woede onder de bewoners en vakantiegangers. "Mensen zijn enorm boos", vertelt Peter in een gesprek met Omroep Brabant.

Oostappen vakantiepark Prinsenmeer

Het park van de Oostappen Groep van Peter Gillis moest in december sluiten voor vakantievierders. De reden: de gemeente vreest dat Gillis zijn vergunningen gebruikt voor criminele doeleinden, zo meldt het AD.
Het bedrijf is sindsdien onbereikbaar voor vragen en het is niet duidelijk of het vakantiepark ooit nog open gaat. Ook de website zwijgt in alle talen, maar Gillis beweert dat er snel goed nieuws komt. Wat voor nieuws wil hij niet zeggen.

Bewoners en vakantiegangers zijn woest!

Mensen die een vakantie hebben geboekt op Prinsenmeer in Ommel zijn bang dat ze hun geld nooit meer terugzien. Ondertussen is Peter volgens bewoners vooral druk met het nieuwe seizoen van zijn realityserie Massa is Kassa. Iedereen zit in onzekerheid en hij is zelf nog bezig met een nieuw seizoen. "We gaan het gezellige Brabantse leven laten zien", hoor je dan. Nou, het is niet zo gezellig momenteel.

Peter Gillis kan niks beloven

Peter reageert in de 538 Ochtendshow op alle woeste bewoners. "Ik ben natuurlijk hartstikke druk bezig. Ten eerste voor de medewerkers, die op het Prinsenmeer werkten. Petertje is volop bezig met de vooruitgang en dat ziet er ook wel positief uit, maar zolang ik niets officieels kan vertellen dan vertel ik het niet."
Bewoners zeggen dat er al meermaals contact is opgenomen met Peter, maar dat hij nergens op reageert. "Iedereen kan me bellen. Ik kan wel gewoon zeggen dat het goed komt, maar in eerste belang staan de medewerkers en in tweede belang de gasten", aldus Peter. "Ik zie het positief tegemoet. Volgende week kan ik denk goed nieuws brengen."
Later in de 538 Ochtendshow leggen ze een stelling voor aan Peter. "We kunnen nu stellen dat iedereen die nog een boeking heeft openstaan bij het Prinsenmeer en zijn geld terug zouden willen krijgen, krijgt dat terug." Maar helaas: dat kan Peter weer niet beloven.