Bom barst opnieuw tussen Rose Bertram en Gregory van der Wiel: 'Knallende ruzie'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 30 januari 2024 om 13:38
rose bertram gregory van der wiel
Gister waren Rose Bertram en Gregory van der Wiel samen te zien bij de première van de film Scotoe, maar dat bleek niet heel gezellig te zijn geweest. De twee kregen namelijk knallende ruzie en niet alleen Rose kreeg ruzie met Gregory.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel

Rose Bertram is een bekend Belgisch model en staat vaak ook in de schijnwerpers door haar knipperlichtrelatie met voetballer Gregory van der Wiel. In 2022 hebben Rose Bertram en Gregory van der Wiel na een relatie van acht jaar besloten om uit elkaar te gaan. Beiden hebben hun reacties over de breuk gedeeld. "Er was te veel gebeurd. Ik denk dat we op dit moment nog op verschillende punten in onze beide levens zijn", gaf Gregory aan. "Ik ben momenteel single and ready to mingle", voegde Rose toe.
Opmerkelijk genoeg werden ze afgelopen zomer samen zoenend gespot. Daarna hebben Rose en Gregory opnieuw besloten om afstand van elkaar te nemen. Nu waren de twee maandagavond samen bij de film première van 'Scotoe', dus toch weer samen.

Ruzie

Gregory van der Wiel is maandagavond op de première van de film Scotoe in gevecht geraakt met een onbekend persoon, zo onthult Reality FBI. De vechtpartij zou door meerdere mensen zijn gefilmd. Van der Wiel was volgens Reality FBI bij de première bij meerdere relletjes betrokken. Zo zou hij ook ruzie hebben gehad met de ex-vriend van Rose Bertram.
Verschillende bronnen melden nu aan het kanaal dat Gregory en Rose knallende ruzie hebben gemaakt op de première. Waarom? Rose bleek geïrriteerd, omdat Gregory alleen oog had voor andere dames. Gaat weer lekker tussen de twee dus.

'Diva' Rose

Rose, die een rol heeft in de nieuwe bioscoopfilm, zou zich op de set van Scotoe als een diva hebben gedragen. "Dat kunnen wij wel begrijpen. Die meid heeft een rol te pakken, dan mag dat, hè." Volgens het juicekanaal zou Rose ook tijdens de opnames veel praten over juicekanalen. Later ging ze het geroddel over juicekanalen verder met een medespeler in het Frans, zo kon niemand haar verstaan natuurlijk.