Douwe Bob laat zich van een hele andere kant zien: 'Indrukwekkend'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 30 januari 2024 om 11:52
douwee bob
Douwe Bob, vervulde de laatste wens van zijn fan Joep, die inmiddels is overleden. In Joep zijn laatste dagen kwam de zanger langs voor een intiem thuisconcert. "Dit was één van de mooiste momenten die Joep nog gekregen heeft", vertelt zijn familie.

Douwe Bob

Douwe Bob is een Nederlandse singer-songwriter. Hij staat bekend om zijn muzikale talent en heeft deelgenomen aan het Eurovisie Songfestival in 2016. Na een bewogen periode vindt Douwe Bob een nieuwe start. Die onderstreept hij met een nieuwe levensstijl. Zo neemt hij sinds een maandje iedere ochtend een ijskoude duik. "Dit probeer ik elke dag te doen", vertelt Douwe.

Groot fan en laatste wens

Joep, die groot fan was van Douwe Bob, had gepland om samen met zijn zus in maart naar het concert van hem te gaan. Helaas stond zijn gezondheid dit niet meer toe, en daarom nam zijn zus contact op met het management. Douwe Bob besloot vervolgens om een thuisconcert te geven bij het ouderlijk huis van Joep, om zo de laatste wens van Joep te vervullen.
Op Facebook deelt Wensambulance Oost-Nederland, die Douwe Bob naar het huis van Joep hebben gebracht, hun dankbaarheid "Wat fijn dat we deze wens voor hem in vervulling hebben kunnen laten gaan." Inmiddels is Joep overleden. 'Rust zacht, Joep', schrijft Douwe op Facebook.

Emotionele reacties

Fans reageren ontroerd op het bericht "Wat onwijs lief Douwe. Dit zal ongetwijfeld een van je meest indrukwekkende en ontroerendste optredens zijn geweest." Andere fans zijn het daarmee eens. "Wij werken voor Wensambulance Utrecht en weten hoe waardevol het is voor mensen. En wij zijn heel blij dat je deze meneer en familie dit hebt gegeven. Bedankt! Je bent een topper."
Ook de familie van Joep reageert "Ik ben het zusje van Joep en kan met recht zeggen dat dit een van de mooiste momenten is die Joep nog gekregen heeft. Douwe, Stijn en Stichting Ambulance Wens bedankt", schrijft de zus van Joep.