Piet uit Boer Zoekt Vrouw deelt nieuws over Anke: 'Gaat beter'

Entertainment
woensdag, 29 november 2023 om 13:47
ontwerp zonder titel 2023 11 29t133208440
Kijkers van Boer zoekt Vrouw werden emotioneel toen Piet vertelde over de reden waarom hij en Anke niet langer samen zijn. De liefde tussen hen was tijdelijk op de achtergrond geraakt nadat bij Anke de diagnose borstkanker was gesteld. Op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw deelt Piet hoe het momenteel met haar gaat.

'Gaat de goede kant op'

" Het gaat gelukkig steeds beter met haar en het gaat echt de goede kant op ", deelt Piet over Anke, met wie hij tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw duidelijk een connectie voelde. " We spreken elkaar heel veel. Sowieso belden we altijd de dag na de uitzending met elkaar. En we blijven elkaar ook nog gewoon zien. "
Piet heeft momenteel totaal geen overwegingen om bij een andere vrouw betrokken te zijn. Hij geeft aan alles voorlopig 'stand-by' te zetten. " Het is nog zo vers en ik wil eerst het hele avontuur even goed laten bezinken. En ik wil het nu ook niet negatief zien dat ik geen relatie heb. Ik ben juist heel dankbaar dat ik er zo'n bijzondere vriendschap aan heb overgehouden. "

Onverwachts de liefde gevonden

De aankondiging over Piet en Anke kwam als een emotionele klap voor de kijkers van Boer Zoekt Vrouw, maar gelukkig bracht de laatste aflevering van de reeks ook positief nieuws. Boer Haico heeft namelijk, enigszins onverwacht, de liefde gevonden bij Ellen .
RTL Boulevard ging langs bij het kersverse stel. " Dingen lopen, zoals ze doen en ik heb nergens spijt van. Ik zou het zo weer gedaan hebben, maar op dat moment was de situatie zo en denk ik dat mij keuze wel goed is geweest, want ja, je moet dat toch wel onderzoeken en we hebben, maar een hele korte tijd om elkaar te leren kennen", zegt Haico. "En er is maar een heel klein verschil nodig, je weet niet of het gaat passen en wij hebben het geprobeerd en wij zijn samen tot de conclusie gekomen dat het niet werkte voor ons. "
Voor Haico bleek achter af Ellen toch zijn grote liefde te zijn. Ellen verteld aan RTL dat ze toen een berichtje kreeg van Haico. " Toen ik zijn berichtje kreeg, moest ik wel even nadenken. Ik moest het even laten bezinken, van wat gebeurt hier allemaal? Maar he was voor mij wel duidelijk dat ik daar nog niet helemaal klaar mee was. "