Pittige uitspraak parkeerconflict bij Mr. Frank Visser: 'Ik breek allebei d'r poten'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 02 februari 2024 om 13:15
teuni en olga
Clashende buurvrouwen Teuni en Olga kunnen elkaars bloed wel kunnen drinken. Want van wie zijn de parkeervakken nu echt? En hoeveel auto’s en campers mag je daar opzetten? Er worden rake woorden uitgedeeld, tot groot vermaak van kijkers.

Buurvrouwen Teuni en Olga

Buurvrouwen Teuni en Olga kunnen elkaars bloed wel kunnen drinken. Waarom? De één zou steevast buiten het parkeervak parkeren met de camper, de ander zou door haar inmiddels aartsrivaal bijna zijn aangereden. Kijkers spreken van 'een parel' van een aflevering en hebben medelijden met de buren tussen Teuni en Olga in.

Bedreigingen

"Ik ben helemaal niet gewelddadig, maar voor haar ga ik met liefde zestig uurtjes schoffelen", zegt een totaal gefrustreerde Olga, die het 'eeuwige gezeur' en 'getreiter' van de 78-jarige Teuni spuugzat is. "Als ze nog een keer haar middelvinger naar mij opsteekt, breek ik allebei d'r poten." Ondertussen lijdt Olga aan de ziekte van Addison, waardoor ze naar eigen zeggen geen stresshormoon aanmaakt en bevriest in een stressvolle situatie en vervolgens dagenlang op bed ligt.
Voor Teuni is ook de maat vol. "Olga en haar gezin gebruiken namelijk niet alleen het parkeervak voor haar huis, maar gebruiken ook een deel van de straat. Olga houdt alleen vol dat ze toestemming heeft van de VvE, omdat niemand er last van heeft." Volgens Teunie zorgen de voertuigen van haar buren voor overlast, waardoor zij minder goed kan rijden. "Dan moet je, maar rijlessen nemen”, reageert Olga scherp. "Zij moet zich aanpassen, niet ik", reageert Teuni. "Mevrouw klaagt om het klagen, ze zeurt om het zeuren en ze probeert daarmee een heel gezin naar de knoppen te helpen.”

Uitspraak Mr. Frank Visser

Teuni moet zich voortaan alleen nog 'maar met haar eigen zaken bemoeien', concludeert Mr. Visser. Ook legt hij Teuni een onmiddellijk contactverbod met Olga en haar familie op. Als een van de buurvrouwen zich niet aan deze opgelegde uitspraken van Mr. Visser houdt, riskeren ze een boete van honderd euro per overtreding die kan oplopen tot 10.000 euro. Met tranen van geluk hoort Olga de uitspraak. En Teuni? Die kan wel janken.