Rob Kemps onthult spannend nieuws: 'Filmdebuut'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 02 februari 2024 om 11:11
rob kemps
Rob Kemps, beter bekend als de clowneske zanger van Snollebollekes, heeft een opmerkelijke foto geplaatst op zijn Instagram-account. De zanger stond de afgelopen tijd niet bepaald in een positief daglicht, maar is hij nu ook niet meer te zien in de tv-wereld?

Rob Kemps

Rob het gezicht van feestact, Snollebollekes, staat de laatste maanden niet bepaald in een positief daglicht. Hij verliet zijn gezin met jonge kinderen voor romance met danseres Stephanie Klaver, met wie hij eerder al een affaire scheen te hebben. Nog erger is de manier waarop Rob de moeder van zijn kinderen achterliet. Hij wil namelijk dat zijn ex Miriam en zijn kinderen uit zijn woning vertrekken, gewoon zonder schaamte.
Eerder haalde Patty Brard tijdens de uitzending van Shownieuws nog hard uit naar Rob. "Terwijl Rob tientallen stories plaatst over zijn nieuwe liefdesgeluk, zet zijn dochtertje Lola van nog geen jaar oud haar eerste stapjes." Patty Brard noemt het 'pijnlijk' en 'ongepast' dat Rob liever de bloemetjes buiten zet met Stephanie, dan dat hij bij zijn kindje is. "Dat zijn van die momenten dat je als vader toch eigenlijk wel bij je kind hoort te zijn."

Carrièreswitch of klaar voor het carnavallen?

Rob Kemps, die onlangs reageerde op kritiek, deelt donderdag een foto die zijn volgers doet verbazen. Rob deelt een foto zonder enige context, de zanger staat volledig gekleed in een politiepak. Is dit dan een verrassende carrièreswitch of heeft hij stiekem al zijn outfit voor het carnaval klaarliggen? De artiest gaat echter niet verkleed als politieagent, hij maakt een carrièreswitch als acteur. De film waarin Rob gaat spelen is nog niet bekend, maar zijn filmdebuut maakt hij wel bekend op zijn Instagram. En wie weet, misschien vindt hij in de filmwereld wel een betere rol dan de rol van waardeloze vader.
screenshot 2024 02 02 at 111116
Beeld: Instagram @robkemps13

Van alle markten thuis

De zanger heeft zelfs ook afgelopen november een boek uitgebracht, het boek heet: Hemel op aarde. Daarover zei hij: "Ik heb naast het chanson een andere liefhebberij, namelijk het bezoeken van Père-Lachaise. Ik loop daar nu een jaar of vijftien rond en verzamel verhalen. Ik heb nu die anderhalve maand gebruikt om deze op te schrijven en te bundelen in een boek." Pére Lachaise is de meest bezochte begraafplaats ter wereld en is de laatste rustplaats van veel beroemdheden. Terwijl we ons afvragen waar deze veelzijdige artiest ons nu weer naartoe zal leiden, blijft één ding zeker: Met Rob Kemps weet je nooit wat de volgende verrassing zal zijn.