Confrontatie tussen Dries Roelvink en broertjes Hofman: 'Nog geen 2 minuten binnen'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 02 februari 2024 om 15:11
dries roelvink hofman
Dries Roelvink en de broertjes Sam en rijk Hofman hebben al enige tijd een conflict met elkaar over gehaktballen, LEGO en dood. Afgelopen donderdag vonden The Best Social Awards plaats en hier waren Dries, Sam en Rijk allemaal aanwezig en dat kan niet veel goeds beloven...

Dries Roelvink en de broertjes Hofman

Dries Roelvink heeft al enige tijd een conflict met de hofmannetjes, Sam en Rijk Hofman. Het begon allemaal bij Rijk die in hun welbekende podcast, Broers, zei: "Heb je het gehoord? Dries Roelvink verkoopt nu zijn ballen bij de Jumbo!" Deze uitspraak dwaalde al snel af naar een ander onderwerp. "Ik vind hem zo stom", zei Sam over Dries. "Hij moet echt met zijn blote voeten in de LEGO vallen." Toen Rijk vroeg waarom, zei hij het volgende: "Hij is toch met dat wijntje altijd? Hij moet echt dood."
Rijk schrok van die opmerking. "Ja sorry, dat ging van LEGO naar dood", beaamde Sam. "Dat was wel heel overdreven. Maar ik vind hem zo irritant, als hij zo van die filmpjes maakt dat hij telkens zit te proeven." Deze uitspraken bereikten al snel de oren van Dries.

Confrontatie

Zowel Dries Roelvink als Rijk en Sam Hofman waren gister aanwezig bij The Social Awards. Dries heeft aan Shownieuws vertelt hoe de confrontatie tussen beide partijen is verlopen. "We waren nog geen 2 binnen toen Sam Hofman geschrokken naar mij toe kwam. Meneer Roelvink ik bied u mede namens mijn broer excuus aan. Zo hebben wij het nooit bedoeld. Onze spreektaal komt misschien wat vreemd over, maar wij willen u natuurlijk niet echt dood hebben. Wij bewonderen u juist erg."
Dave Roelvink heeft de broertjes Hofman nog even duidelijk gemaakt dat hij niet gediend is van dit soort uitspraken. "Jongens, excuus geaccepteerd, maar dit was een hele nare grap van jullie en normaal gesproken zou ik hier heel anders op reageren. Maar ik wil hier geen rel veroorzaken."

Excuses

Dries vertelt verder over het verloop van de avond. "Tot mijn grote verbazing wonnen de Hofmannetjes wat later op de avond de Award in de categorie Podcast waarin ze zowat elke regel met het woord kanker beginnen", aldus Dries. "Ze werden op het podium geroepen en kregen de microfoon om hun dankspeech te houden. 'Dames en Heren', riep Sam toen. 'Ik wil eerst even iets rechtzetten. Dries wij houden van je en vinden het juist geweldig wat op socials laat zien!'."
Het lijkt erop dat alles weer goed is gekomen tussen Dries en de broertjes Hofman. "Op afterparty kwam ook Rijk nog eens zijn excuus aan ons aanbieden. Ik heb hem toen gefeliciteerd met hun award."