Rachel Hazes niet eerlijk: 'Kletst uit haar nek'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 02 februari 2024 om 16:04
rachie
Rachel Hazes, vrouw van André Hazes, heeft jaren geleden voor een korte periode haar zoon André Hazes onterfd. Rachel beweert dat dit het idee was van ex-zakenpartner Marieke van Beek, maar volgens Yvonne Coldeweijer klopt dat niet. "Rachel kletst uit haar nek."

Rechtszaak

Gister tijdens een getuigenverhoor in een zaak tussen Rachel en onder anderen haar dochter Roxeanne en ex-zakenpartner Marieke van Beek is onthuld dat Rachel haar zoon André zou hebben onterfd. Rachel zou dit hebben gedaan omdat ze het niet eens was met zijn partnerkeuze, waar Monique Westenberg mee bedoeld wordt. Wat voor een moeder is dit?

Idee van Rachel

Volgens de advocaat van Rachel Hazes, Royce de Vries, was het niet Rachel zelf, maar een of andere 'gevolmachtigde' die het plan had gesmeed om André te onterven. Dit zou in 2017 zijn geweest en Marieke van Beek, voormalig zakenpartner van Rachel, zou er ook betrokken bij zijn. Maar dit kan helemaal niet, volgens Yvonne Coldeweijer en haar testamentspion speelde dit niet in 2017, maar in 2015, laat Yvonne weten op haar juicekanaal.
Volgens Yvonne speelde deze onterving zich af in 2015, vóór de gevolmachtigden en zelfmoordpogingen van André, ze laat geen spaan heel van Rachel's verdediging. Ze noemt het hele verhaal bullsh*t en beweert dat André maar liefst anderhalf jaar lang van de erfenis verstoten was. Maar laten we niet vergeten dat Rachel Hazes bekend staat om haar neiging tot onnodige rechtszaken, wat haar toch enige mate van relevantie lijkt te geven. Rachel doet er alles aan om iedereen op afstand te houden. Wie heeft er familie en vrienden nodig als je genoeg rechtszaken hebt om je dagen mee te vullen?

Roxeanne en André weten van niks

Yvonne Coldeweijer, heeft nul medelijden met Rachel. Ze beschuldigt haar ervan 'weer uit haar nek te kletsen' en alsof dat nog niet genoeg is, gooit ze er een schepje bovenop. Volgens Yvonne zijn André en zijn dus Roxeanne opnieuw onterfd door de gecremeerde kroket. En hebben ze nog geen flauw idee van hun nieuwe status.
Het leven van Rachel zonder man, kinderen en vrienden is een triest schouwspel geworden. Wie heeft liefde nodig als je een legertje advocaten hebt om de leegte te vullen. Chapeau Rachel.