Rachel Hazes reageert op uitspraak in 'gecremeerde kroketzaak'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 24 januari 2023 om 11:50
rachel hazes uitspraak yvonne coldeweijer 1
Het was nu al zo'n beetje de rechtszaak van het jaar. Je zal maar in de rechtbank staan vanwege de bijnaam 'gecremeerde kroket'. Er waren natuurlijk nog veel meer dingen die uitgevochten 'moesten' worden tussen Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer .
Uitspraak in de 'gecremeerde kroketzaak'
De rechter heeft uiteindelijk besloten dat mama Rachel Hazes gelijk heeft. Yvonne moet haar video verwijderen en een rectificatie plaatsen. Ook mag zij Rachel géén gecremeerde kroket meer noemen, wij zijn heel benieuwd naar de volgende bijnaam die de roddelkoningin verzint.
Rachel reageert op de uitspraak
Rechtbank-Rachel moet zich natuurlijk via social media weer even uiten over de situatie. Madame heeft gewonnen van de enige echte roddelkoningin en 'laat dat voor eens en altijd even duidelijk zijn'. "Zo, laat het voor eens en altijd even duidelijk zijn", begint Rachel op Instagram. "Ik ben niet degene geweest die een brief van haar zoon heeft gelekt of heeft ingegrepen bij zijn behandeling in Spanje. Verder begrijp ik best dat je je als BN'er sommige dingen moet laten welgevallen, maar je hoeft niet alles te pikken."
"Sommige uitspraken gaan mij namelijk wel net iets te ver en dan moet je toch even voor jezelf opkomen", gaat Rachel verder. "De tegenpartij gaf aan in de rechtbank dat je sommige dingen met een korreltje zou moet nemen, omdat het een juicekanaal betreft. Nou, ik vind dus van niet en ik hoop dat ik een voorbeeld ben voor andere mensen die ook zoiets wordt aangedaan door een Yvonne Coldeweijer of andere juice kanalen."
De hashtag 'gerechtigheid' komt er ook nog even bij kijken en daarmee sluit rechtbank-Rachel het bericht af. Geen ruzie met Rachel, want voor je het weet word je op het matje geroepen.