Rob Kemps over ingestorte populariteit: 'Het is toch nooit goed'

Entertainment
woensdag, 01 november 2023 om 11:36
ontwerp zonder titel 55
Rob Kemps zou flink balen als zijn relatie met zijn nieuwe partner stukloopt. De presentator zou dan hij het gevoel hebben dat alles tevergeefs is geweest en dat hij alles heeft weggegooid. Hoe staat hij zelf eigenlijk tegenover zijn gedaalde populariteit?

Geen maat kunnen houden

Rob Kemps lijkt geen maat te houden. Hij heeft niet alleen zijn gezin met jonge kinderen verlaten voor zijn achtergronddanseres, maar hij wrijft dit ook nog eens in het gezicht van zijn voormalige partner Miriam Swinkels. Terwijl zij nu vrijwel de volledige opvoeding op zich neemt, geniet Rob van reizen met zijn nieuwe liefde. Zo mist hij ook bijzondere moment van zijn kinderen .
Mensen kunnen zich afvragen of het gepast is om regelmatig en langdurig op vakantie te gaan met je nieuwe vriendin, terwijl er kinderen thuis zijn die hun vader missen. Maar het roept nog meer vragen op als al deze uitstapjes uitgebreid op sociale media worden tentoongesteld.
De manier waarop Rob aan zijn ex Miriam Swinkels liet weten dat hij vreemd is gegaan , was ook niet heel menselijk.

'Die heeft wel een probleempje'

" Ja, die heeft wel een probleempje en dat heeft onder andere te maken met zijn privéleven", vertelt Evert Santegoeds in Shownieuws . "Dat zie je toch wel vaker dat het privéleven van mensen van invloed is op hun prestaties op tv. We hebben Humberto Tan gehad met zijn imagoprobleem toen hij een buitenechtelijke relatie had . ",
Rob Kemps doet volgens Evert nu een beetje hetzelfde. " Nu heeft hij een relatie met Stephanie Klaver, op wie hij zó ontzettend verliefd is dat hij maar foto’s blijft plaatsen over hoe leuk ze het hebben in Parijs en waar ze ook allemaal zitten. We mogen er allemaal van meegenieten. Het publiek heeft daar een beetje bedenkingen bij. "

Imagoprobleem

Het gedrag van Rob maakt geen goede indruk en komt zelfs een beetje gevoelloos en onbeleefd over bij het publiek. " Die denken: ja, maar je hebt wel je vrouw en kind laten zitten voor dit nieuwe geluk", zegt Evert.
Sandra Schuurhof vraagt: " Denk je dat dat het is? "
Volgens Evert speelt dat zeker mee. "Tina Nijkamp, de gevreesde televisieprofessor, heeft daar echt grote vraagtekens bij of het management dan niet moet ingrijpen van: ‘Hé Rob, wacht nou eventjes met dit, want je programma’s lijden eronder.’ Na het grote succes heeft hij nu echt een imagoprobleem, wat toch wel degelijk door dit veroorzaakt lijkt te zijn. "

Hoe staat Rob er tegenover?

Hoe staat Rob er eigenlijk zelf tegenover? Vindt hij dat dit alles de moeite waard is? " Het schijnt er allemaal bij te horen. Dat vind ik jammer Wij zijn inmiddels volgens mij alweer een maand of negen verder en ja, kijk, ik heb geleerd dat wát je ook zegt, dat het toch nooit goed is. Ik kan nu alleen maar zeggen dat ik het prima vind wat iedereen vindt of zegt. "
Rob geeft Shownieuws
een interview tijdens een concert van de Elvis-imitator Bouke, met wie hij samen een reisprogramma heeft opgenomen. Hij sluit het interview af met de volgende woorden: " Voor de rest hoop ik gewoon dat wij in elk geval een toffe avond hebben. We hebben in ieder geval een mooi programma gemaakt. Ik zou zeggen: kom eens terug als je het programma hebt gezien. "
Bouke wil ook nog wat erover zeggen: " Ik wil er wel even op aansluiten dat Rob echt een gevoelsmens is en Rob is een man die van zijn kinderen geniet en die echt altijd voor zijn kinderen klaarstaat. "