Rondslingerende string zorgt voor eerste straf in Big Brother

Entertainment
door Indy
donderdag, 18 januari 2024 om 16:30
big brother eerste straf
De eerste Big Brother-straf is een feit. De reden waarom Ashley voor straf een muntje in moet leveren is opmerkelijk, en misschien een beetje flauw. Ze liet namelijk een string rondslingeren in de douche. Ruimte om tegen te sputteren was er niet, regels zijn regels. Helemaal als het aan Lenie ligt, die niet in trek ligt bij de Big Brother-kijkers.

Opgeruimd huis

Lenie voelt zich het vaderfiguur in het Big Brother -huis en vele kijkers zijn hem daarom nu al zat . En dat terwijl het nieuwe seizoen nog geen week bezig is. Hij deelt huishoudelijke taken uit aan zijn medekandidaten en als ze een overtreding begaan, moeten ze bij hem een muntje inleveren.
Bij binnenkomst vroeg hij de overige deelnemers of zij zijn of haar schoenen uit wilden doen in het huis. Big Brother , die altijd meekijkt, wil graag een opgeruimd huis en Lenie neemt dit bevel aardig serieus. Er wordt al driftig gepoetst en stof gezogen door de deelnemers, maar Lenie gaan nog een stap verder. Hij heeft met de groep afgesproken dat je een van je muntjes in moet leveren als je rommel in het huis rond laat slingeren.

String laten slingeren

Ashley is de eerste kandidaat die op het matje wordt geroepen bij Lenie. Ze nam in de ochtend een douche en later op de ochtend deed Lenie een inspectierondje. Hij vroeg nog of iemand rommel had achtergelaten en iedereen riep volmondig nee, zo ook Ashley.
Maar als er een blik in de douche wordt geworpen, ligt daar een onaangenaam cadeautje te wachten: de string van Ashley! Hoe klein het stukje stof ook is: rommel is rommel. Hiervoor ontvangt ze, als eerde van de groep, een straf. Ze moet een van haar munten inleveren.
Big Brother
kun je doordeweeks en op zaterdag zien om 20.30 uur op RTL 5 , of continu 24/7 op Videoland .