Ruud de Wild woest over roddels: ‘Hij werd echt helemaal wild’

Entertainment
door Lois
dinsdag, 20 februari 2024 om 16:10
roze en wit ik ben toe aan weekend landschap rechthoekige laptopsticker 9
Ruud de Wild reageert behoorlijk boos op de juice van Yvonne Coldeweijer dat zijn flirt met Fajah Lourens zou zijn uitgegroeid tot iets serieuzers. “Hij werd echt helemaal wild.”

Romantische gevoelens

Het lijkt erop dat er meer aan de hand is tussen Fajah Lourens en Ruud de Wild dan aanvankelijk gedacht. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer beweert dat het duo officieel verkering heeft, wat mogelijk een wraakactie is tegen Ruud's ex , Olcay Gulsen. Fajah, eerder in een relatie met Patrick, zou nu romantisch verbonden zijn met de radio-dj, zoals gesuggereerd door de juicekoningin.
Sinds hun beide relaties eindigden afgelopen zomer, zijn Fajah en Ruud vaak samen gezien. Opvallend genoeg deelde Ruud zelfs Fajah's nieuwste boek op zijn Instagramstory. Hoewel Fajah in een interview met Shownieuws ontkende dat er romantische gevoelens in het spel zijn, beweert Coldeweijer dat ze een officieel koppel zijn.

Kinderachtig

Volgens Yvonne Coldeweijer vraagt Ruud de Wild mensen uit zijn omgeving om te kiezen tussen hem en Olcay Gulsen. Als ze niet voor hem kiezen, verbreekt hij het contact, wat recentelijk gebeurde met zijn manager Xenia, die ook de manager van Olcay is. Yvonne noemt dit gedrag "ongelooflijk kinderachtig" en suggereert dat het wellicht te maken heeft met het feit dat Ruud de break-up met Olcay nog niet heeft verwerkt.

'Ik wil geen relatie'

Fajah Lourens reageerde vreemd op vragen over haar relatie met Ruud tijdens een interview met Shownieuws, waarbij ze zei dat ze verliefd is op haar kleinkind. Privé-baas Evert Santegoeds: “Ze is verliefd op d’r kleinkind, zegt ze. Dat is geen directe ontkenning, maar die komt er nog wel aan. We hebben Ruud namelijk gevraagd hoe het zit en hij was er vrij duidelijk over.”
Wat zegt Ruud erover? “Er is helemaal niks van waar, zegt hij. 'Ik heb geen relatie en ik wil geen relatie', en Ruud zei verder: "Er is helemaal niets aan de hand", en hij wil het daarbij houden.” Hij vervolgt: “Toen we daar nog even mee doorgingen met dat gesprek, zei hij boos: Ben ik niet duidelijk geweest? Hij werd echt helemaal wild.”