Dit is het salaris van rapper Lil' Kleine

Entertainment
zaterdag, 11 november 2023 om 10:30
lil kleine salaris
Vrijwel iedereen in Nederland kent hem: rapper Lil' Kleine. De rapper heeft in de afgelopen jaren aardig wat bekendheid ontwikkeld, maar wat ziet hij daar maandelijks van terug op zijn bankrekening?

Lil' Kleine

Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, is geboren in 1994 en verkreeg bekendheid door zijn deelname aan het programma Ali B op Volle Toeren , waarin hij een nummer opvoerde met Danny de Munk. Deze kwam in de Single Top 100 terecht. Naast zijn muzikale activiteiten was hij te zien in televisieseries en speelde hij een rol in de film Prins . Lil' Kleine nam ook deel aan het programma Expeditie Robinson , waar hij jammergenoeg als eerste afviel.
Naast zijn artistieke carrière is Lil' Kleine ondernemer met een eigen frietzaak en café in Amsterdam. Hij heeft een zoontje met zijn ex-verloofde Jaimie Vaes. Hoewel er oorspronkelijk een huwelijk op de planning stond, werd de relatie verbroken na een incident op Ibiza. Jorik zou naar verluidt zijn ex-verloofde hebben mishandeld.

Carrière

Als we kijken naar het vermogen van Lil Kleine, valt dit niet te onderschatten. Maar hoe heeft hij dit vermogen vergaard? Het grootste deel ervan heeft hij ongetwijfeld te danken aan zijn succesvolle carrière als rapper. Daarnaast heeft hij aanzienlijk bijverdiend door deel te nemen aan televisieprogramma's, waaronder The Voice Of Holland waar hij te zien was als coach.
Lil Kleine heeft ook samenwerkingen gehad met gerenommeerde merken en zijn deelname aan verschillende shows draagt aanzienlijk bij aan zijn inkomsten. Zijn vermogen wordt geschat op 2,5 miljoen euro.

Hoeveel verdient Lil' Kleine per maand

De netto waarde van Lil Kleine is zeker niet mis. Die paar miljoen euro zouden wij ook wel willen hebben! Maar hoeveel verdient hij eigenlijk per maand? Wij hebben ontdekt dat Lil Kleine ongeveer 15.000 euro vraagt per optreden en hij doet er ongeveer 100 per jaar.
Dat komt neer op 1.500.000 euro per jaar en dat is alleen voor de shows. Alleen al daarmee verdient hij dus 125.000 euro per maand. Daar bovenop komen nog eventuele extra inkomsten. De rapper heeft dus niks te klagen!