Samantha de Jong deelt heftig verhaal: ‘Gedrogeerd, vastgebonden en mishandeld’

Entertainment
door Lois
zaterdag, 16 maart 2024 om 9:15
samantha de jong
De voormalig Oh Oh Cherso-vrouw deelt heftige verhalen over wat haar de afgelopen tijd is overkomen in een interview met PowNed. Na haar bekendheid raakte ze verstrikt in een duistere wereld van gedwongen prostitutie en mensenhandel. "Als ze weten waar ik zit, komen ze me halen."

Samantha de Jong gedwongen prostitutie

"Door de bekendheid was ik gewoon helemaal losgeslagen. Zelfmoordpogingen, ik wilde niet meer”, vertelt ze emotioneel. "Tot ik op een gegeven moment ergens belandde en in de gedwongen prostitutie zat. En daar kwam ik niet meer uit.” Ondergedoken en levend in constante angst, vertelt Samantha de Jong over de gruweldaden die ze heeft moeten doorstaan
Ze vertelt in het interview met PowNed de afschuwelijke details van verkrachtingen, mishandelingen en vernederingen door haar pooiers. Ze werd gedrogeerd, vastgebonden en mishandeld door meerdere mannen tegelijk. Ook werden haar blonde lokken afgeschoren.

Nachtmerries

Met steun van dierbaren en haar manager kon Samantha de Jong eindelijk ontsnappen aan deze hel. "Zij hebben mij godzijdank uit een hele gevaarlijke situatie gered, want anders had ik hier nu niet meer gezeten.” Maar het gevaar blijft op de loer liggen, aangezien niet alle daders zijn gearresteerd.
"Ik moest toen uit Den Haag verdwijnen, vandaar dat ik nu op deze veilige plek zit”, legt ze uit. Samantha heeft nog altijd nachtmerries over wat haar is overkomen. Vooral omdat niet alle daders vastzitten. "Een paar zitten nu wel achter slot en grendel, maar niet allemaal.”

Toekomst

In de video van PowNed is de Oh Oh Cherso-vrouw zichtbaar geëmotioneerd te zien door alles wat haar de afgelopen periode is overkomen. Ook legt Barbie uit nog altijd last te hebben van nachtmerries, omdat er nog mensen vrij rondlopen: "Als ze weten waar ik zit, komen ze me halen."
Ondanks de traumatische ervaringen blijft Samantha hoopvol voor de toekomst. "Ik sta in ieder geval weer met beide benen op de grond."